Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Crknuti Samsung 870 Evo i domaca izvedba Louis Rosmana...
STRANA 1 OD 1
Almighty84 Crknuti Samsung 870 Evo i domaca izvedba Louis Rosmana... 17.08.2026. 20:53 T69529

status: user
broj poruka: 295
Evo malo necega od mene posle jedno 15 godina...
Nije da ne pratim, samo nisam pisao dugo...

Naime pre sredinom Jula pocne meni da crkava Samsung 870 Evo 1TB ssd.
Krenuli bad sektori da se mnoze i jedno 200Gb podataka otislo niz vodu.
Nego, s obzirom da je SSD jos uvek u garanciji, istice ista u oktobru, ja lepo odnesem u radnju da isti reklamiram.
Posle par dana dobijem odgovor da su prihvatili reklamaciju i da ce mi javiti sta i kako.

Kad pazi, stize meni odgovor, da se njima ne isplati da mi zamene SSD nego ce da mi vrate pare.
Originalna cena s kraja 2021-ve 13780rsd, danas za iste pare ne mozes ni pola tog kapaciteta da pazaris.
Vidim ja da cemo se ganjati preko trzisne inspekcije i suda....

Cisto da znate sta sada nasi pokusavaju da proguraju...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Crknuti Samsung 870 Evo i domaca izvedba Louis Rosmana... 17.08.2026. 23:18 #685072

broj poruka: 19231
класично, нема потребе за тржишном инспекцијом, само попуни образац за вансудско решавање, спреми фискални рачун и пошаљи шта треба, да видиш онда како се све решава.

“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.

:: Evo malo necega od mene posle jedno 15 godina..
:: Nije da ne pratim, samo nisam pisao dugo...
::
:: Naime pre sredinom Jula pocne meni da crkava Samsung 870 Evo 1TB ssd.
:: Krenuli bad sektori da se mnoze i jedno 200Gb podataka otislo niz vodu
:: Nego, s obzirom da je SSD jos uvek u garanciji, istice ista u oktobru, ja lepo odnesem u radnju da isti reklamiram.
:: Posle par dana dobijem odgovor da su prihvatili reklamaciju i da ce mi javiti sta i kako
:: Kad pazi, stize meni odgovor, da se njima ne isplati da mi zamene SSD nego ce da mi vrate pare
:: Originalna cena s kraja 2021-ve 13780rsd, danas za iste pare ne mozes ni pola tog kapaciteta da pazaris.
:: Vidim ja da cemo se ganjati preko trzisne inspekcije i suda...
:: Cisto da znate sta sada nasi pokusavaju da proguraju..
VMARC “Normalna stvar” 18.08.2026. 05:53 #685073

broj poruka: 9508
Isto vas ceka za RAM, HDD i sve ono sta je poskupelao. Scenario vec vidjen sa grafickim iz vremena pomame zbog rudarenja. Cisto sumnjam da ces ista postici sudskim putem. EVO 870 se i ovako tesko nalazi, lagano mogu da ga “nemaju na stanju” a u tom slucaju ti sleduje povracaj novca a to je iznos koji pise na fiskalnom racunu.
Da dodam, nije problem samo kod nas. Isto vas ceka i sa madjarima i verovatno ostatkom Evrope.
Srecno!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60543. Broj poslatih odgovora: 649041.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs