Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
ATI driveri tesko sr@nje!
STRANA 2 OD 5  
Daum Re: Drajveri 30.06.2009. 22:38 #125141

status: user
broj poruka: 12810
Pa nije bas, mozda nisi pratio berzu u zadnjih godinu dana, bilo je dosta ljudi koji su se zalili da im neka igra ne radi sa novim drajverima, mada uglavnom se to resavalo novijim drajverima.

Drajveri su jedina stvar zasto nemam nameru da kupujem ATI. Kad se samo setim pakla koji su ljudi imali sa Far Cry-em, i pogotovo x800 kartama... ajoooj... Tad je ATI bio na vrhuncu problema sa drajverima...

:: Interesantno kako uvek samo se cenjeni Sky zali na njih i krece sa ovakvim temama, kao sto i uvek samo on ima problema sa ATI-jem
:: Kada pojedinci imaju problem sa necime ne treba slepo da se generalizuje jer to nikako nije objektivno,vec je to pitanje individualne stvari..
:: @eseses: Nema sta ja da lazem sebe a pogotovo nekoga drugoga,za sada koliko koristim ovu 4870X2 nisam se susreo ni sa jednim problemom ni u jednoj igri koju sam probao do sada.A mogu ti reci da sa mojom proslom GTX260 sam se susretao i te kako na nekim igrama.Nikada nisam favorizovao ni jedne ali nisam ni pljuvao po ni jednima.
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dachman Re: Re: Drajveri 30.06.2009. 22:43 #125144

broj poruka: 630
Joj steta sto nisam uslikao kakva je slika na bas Far Cry-u bila na GTX260 :S cisto sivilo sa konturama nekih detalja i nije blo nikakve sanse da se odkloni to :(.
:: Pa nije bas, mozda nisi pratio berzu u zadnjih godinu dana, bilo je dosta ljudi koji su se zalili da im neka igra ne radi sa novim drajverima, mada uglavnom se to resavalo novijim drajverima
:: Drajveri su jedina stvar zasto nemam nameru da kupujem ATI. Kad se samo setim pakla koji su ljudi imali sa Far Cry-em, i pogotovo x800 kartama... ajoooj... Tad je ATI bio na vrhuncu problema sa drajverima..
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: Interesantno kako uvek samo se cenjeni Sky zali na njih i krece sa ovakvim temama, kao sto i uvek samo on ima problema sa ATI-jem
:: :: Kada pojedinci imaju problem sa necime ne treba slepo da se generalizuje jer to nikako nije objektivno,vec je to pitanje individualne stvari..
:: :: @eseses: Nema sta ja da lazem sebe a pogotovo nekoga drugoga,za sada koliko koristim ovu 4870X2 nisam se susreo ni sa jednim problemom ni u jednoj igri koju sam probao do sada.A mogu ti reci da sa mojom proslom GTX260 sam se susretao i te kako na nekim igrama.Nikada nisam favorizovao ni jedne ali nisam ni pljuvao po ni jednima.
:: ::
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PCoprema Pesmica 30.06.2009. 22:49 #125148

broj poruka: 292
Volem nVideju ali furam i ATI, na to ce mi rodja - `prdni pa uvati i odnesi tati` al ja ne pitam kolko ima sati, isti su mi i tata i mati, i dalje ja rulam sa ortakom ATI

MilosNBG ... 30.06.2009. 22:52 #125151

broj poruka: 1586
@PCoprema - VRH!!!

Gledajte bre Nvidia slepci sta je ATI, i pesme se o njemu pisu

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

Pisko Starost 30.06.2009. 22:54 #125152

broj poruka: 6672
U to vreme imao sam ATI karticu, a posle, pazarih nevidiju....
FarCry je prva, i svakako najlepša i najatraktivnija igra kod koje je ATI primenio istu foru kao i nVidija na 90% ostalih naslova: platio je za optimizaciju.
Čak i nakon što se nVidia `otvorila` i raznim zakrpama dovela stanje u kako-tako podnošljivo, slika koju je ATI davao od starta, bila je prelepa, a na nVidiji i dan-danas, shit.
E... ne sećam se problema sa serijom x800, .... možda nešto u magli, ali nikako u vezi sa FarCry.... šta ćeš, starost. U stvari, to je moguće i normalno što se desilo. Oba rivala kradu fore jedan od drugog, tako da se optimizacija za jednu seriju pokaže kao zamka za drugu. nVidija možda vodi, ali, komplikacija života je nastala i kod njih. Nažalost, za očekivati je da i njihovi drajveri počnu da pate od sličnih problema kao i ATI-jevi... što je propast za nas, korisnike u oba slučaja.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Pisko Re: Pesmica 30.06.2009. 22:56 #125154

broj poruka: 6672

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: Volem nVideju ali furam i ATI, na to ce mi rodja - `prdni pa uvati i odnesi tati` al ja ne pitam kolko ima sati, isti su mi i tata i mati, i dalje ja rulam sa ortakom ATI
Idi, bre,.... će te sa`fataju u Grand prdačinu, pa šta ćeš onda? Kako ćeš deci i familiji na oči?
SkyFire Sta se sve naprica dok nisam bio.. 30.06.2009. 23:04 #125159

broj poruka: 18472
Pola nisam ni citao nit me zanima..Hocu da kazem da problem nije generalizovan nakon jedne pisljive igre i ako ja kao vlasnik nekog hardvera ili bilo ko drugi imam pravo da od njega ocekujem sigurnost,stabilnost a ne nesto sto ce da mi donosi probleme i sl..Nakon vremenskog perioda koji koristim ove karte sakupio sam dosta iskustva koje samo za sebe zadrzati jer nema svrhe pricati ljudima koji to ne zele da cuju i da prihvate..
Igra je bila samo slag na tortu..
Ako ste primetili a izgleda da niste u ovoj temi su se javili sve sami ATI zagrizeni likovi da bi branili i ispravljali krive drine.Ja to ne mogu da opisem nikako drugaciji nego li kao bolest.

E sad da dodam ponovo za one koji neznaju a misle da znaju.ATI 4870 zavisno od biosa same graficke karte radi manje ili vise stabilnije..Uglavnom je treba prefleshovati sa biosom koji je provereno dobar radi izbegavanja raznih problema..Kao vlasnik jedne ATI karte moras dosta da se potrudis i da pratis neke njihove protokole da bi iole imao stabilan sistem.Ovako na drugos strani sto bi rekli,samo sipas i ne mislis.

To sto ja postujem teme ovakvog karaktera jeste zato sto jedini imam ballsove da vam se suprostavim i iznesem istinu onakva kakva jeste u pravom svetlu,tj nema ladjenja loptica.Sto na umu to na drumu,bez lazi,bez preterivanja,bez prenemaganja i ulizivanja!

Ja to sto sam dozivieo,doziveo sam licno na svojoj kozi a ko hoce nek misli kako zeli..

Kako ste vi meni svi kompletno (cast izuzetcima) smesni..Kao ose napadate kad se ATI pomene.Ej bre,pa da imate i malo pameti u mozgu i da nemate komplexa bolela bi vas guza za tamo nekog SkyFire-a sta pise.Ovako se lozite kao veverice i nervirate a opet niste u pravu!Da bar imate osnovu za raspravu vec nikakve osnove.Istina stoji iza mene.Svasta sa vama ljudima!

I da , a kakva je to bila slika na FarCry-u?Jel kec ili dvojka?

I Want to believe - The truth is out there

MaliAbner Re: Sta se sve naprica dok nisam bio.. 30.06.2009. 23:29 #125168

broj poruka: 7783
E tu sam te cekao...
Jel to onaj ATi kome si skenjao BIOS pa si pre izvesnog vremena zapomaga ako neko ima tu i tu karticu da ti skine i posalje BIOS kako bi popravio nacinjenu stetu?

Ct, ct, ct...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Pola nisam ni citao nit me zanima..Hocu da kazem da problem nije generalizovan nakon jedne pisljive igre i ako ja kao vlasnik nekog hardvera ili bilo ko drugi imam pravo da od njega ocekujem sigurnost,stabilnost a ne nesto sto ce da mi donosi probleme i sl..Nakon vremenskog perioda koji koristim ove karte sakupio sam dosta iskustva koje samo za sebe zadrzati jer nema svrhe pricati ljudima koji to ne zele da cuju i da prihvate.
:: Igra je bila samo slag na tortu.
:: Ako ste primetili a izgleda da niste u ovoj temi su se javili sve sami ATI zagrizeni likovi da bi branili i ispravljali krive drine.Ja to ne mogu da opisem nikako drugaciji nego li kao bolest
:: E sad da dodam ponovo za one koji neznaju a misle da znaju.ATI 4870 zavisno od biosa same graficke karte radi manje ili vise stabilnije..Uglavnom je treba prefleshovati sa biosom koji je provereno dobar radi izbegavanja raznih problema..Kao vlasnik jedne ATI karte moras dosta da se potrudis i da pratis neke njihove protokole da bi iole imao stabilan sistem.Ovako na drugos strani sto bi rekli,samo sipas i ne mislis.
:: To sto ja postujem teme ovakvog karaktera jeste zato sto jedini imam ballsove da vam se suprostavim i iznesem istinu onakva kakva jeste u pravom svetlu,tj nema ladjenja loptica.Sto na umu to na drumu,bez lazi,bez preterivanja,bez prenemaganja i ulizivanja
:: Ja to sto sam dozivieo,doziveo sam licno na svojoj kozi a ko hoce nek misli kako zeli.
:: Kako ste vi meni svi kompletno (cast izuzetcima) smesni..Kao ose napadate kad se ATI pomene.Ej bre,pa da imate i malo pameti u mozgu i da nemate komplexa bolela bi vas guza za tamo nekog SkyFire-a sta pise.Ovako se lozite kao veverice i nervirate a opet niste u pravu!Da bar imate osnovu za raspravu vec nikakve osnove.Istina stoji iza mene.Svasta sa vama ljudima
:: I da , a kakva je to bila slika na FarCry-u?Jel kec ili dvojka
:: I Want to believe - The truth is out there
SkyFire Re: Re: Sta se sve naprica dok nisam bio.. 30.06.2009. 23:37 #125171

Nije,sad cu ti objasniti..Bios se skenjao sam da se izrazim kako ti to kazes..Prsle kartice bile,jednostavno nisu htele da rade sa driverima dobro vec su nesto trotlovale i izbacivale error da ne prepoznaju driver pa mi je sistem seckao..Problem i jeste bio taj da nadjem kvalitetan bios da bi ih ponovo osposobio.Srecom poznajem drugara koji ima novi model Sapphire kartice i ciji je bios provereno dobar,poslednji koji je izbacen (inace preporucuje se da se ubacuju noviji biosi radi boljeg i stabilnijeg rada kartica)..
Problem je bio ufleshovati te biose ali sam to provalio i sada radi ok..
Diksutabilno je jako koji ce driver sa kojom karticom kako da radi.To je jedan veliki promasaj kod ATI-ja,negde radi dobro a negde otkida kako lose radi,ubija po sistemu.Eto kod mene je nov bios,provereno dobar i stabilan pa opet karta ne komunicira sa driverom kako treba jer kao sto rekoh su teska sr@nja.Sramota da ne znaju da naprave jedan valjan driver !

:: E tu sam te cekao..
:: Jel to onaj ATi kome si skenjao BIOS pa si pre izvesnog vremena zapomaga ako neko ima tu i tu karticu da ti skine i posalje BIOS kako bi popravio nacinjenu stetu
:: Ct, ct, ct..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Pola nisam ni citao nit me zanima..Hocu da kazem da problem nije generalizovan nakon jedne pisljive igre i ako ja kao vlasnik nekog hardvera ili bilo ko drugi imam pravo da od njega ocekujem sigurnost,stabilnost a ne nesto sto ce da mi donosi probleme i sl..Nakon vremenskog perioda koji koristim ove karte sakupio sam dosta iskustva koje samo za sebe zadrzati jer nema svrhe pricati ljudima koji to ne zele da cuju i da prihvate.
:: :: Igra je bila samo slag na tortu.
:: :: Ako ste primetili a izgleda da niste u ovoj temi su se javili sve sami ATI zagrizeni likovi da bi branili i ispravljali krive drine.Ja to ne mogu da opisem nikako drugaciji nego li kao bolest
:: :: E sad da dodam ponovo za one koji neznaju a misle da znaju.ATI 4870 zavisno od biosa same graficke karte radi manje ili vise stabilnije..Uglavnom je treba prefleshovati sa biosom koji je provereno dobar radi izbegavanja raznih problema..Kao vlasnik jedne ATI karte moras dosta da se potrudis i da pratis neke njihove protokole da bi iole imao stabilan sistem.Ovako na drugos strani sto bi rekli,samo sipas i ne mislis.
:: :: To sto ja postujem teme ovakvog karaktera jeste zato sto jedini imam ballsove da vam se suprostavim i iznesem istinu onakva kakva jeste u pravom svetlu,tj nema ladjenja loptica.Sto na umu to na drumu,bez lazi,bez preterivanja,bez prenemaganja i ulizivanja
:: :: Ja to sto sam dozivieo,doziveo sam licno na svojoj kozi a ko hoce nek misli kako zeli.
:: :: Kako ste vi meni svi kompletno (cast izuzetcima) smesni..Kao ose napadate kad se ATI pomene.Ej bre,pa da imate i malo pameti u mozgu i da nemate komplexa bolela bi vas guza za tamo nekog SkyFire-a sta pise.Ovako se lozite kao veverice i nervirate a opet niste u pravu!Da bar imate osnovu za raspravu vec nikakve osnove.Istina stoji iza mene.Svasta sa vama ljudima
:: :: I da , a kakva je to bila slika na FarCry-u?Jel kec ili dvojka
:: :: I Want to believe - The truth is out there
Dachman Far Cry 30.06.2009. 23:40 #125173

Kec je u pitanju bio i sta god radio i koju god kombinaciju postavljao nije davao sliku vec bukvalno siv ekran na kome se samo neke konture ivica (da li stena,ograda,ili cega vec) na`zirali.Probavao na raznim OS, razlicitim drajverima, druge verzije igre, sta god sve i uvek isto je bilo.
A bilo je jos igara u kojim je nvidia i te kako znala da brlja.Ali nikada nisam radi toga nju pljuvao jer to sto se meni desavalo ne znaci i da je drugima...
SkyFire Re: Far Cry 30.06.2009. 23:44 #125174

Nvidia je imala problem sa tom igrom generalno.Meni se desavalo sa bilo kojom nvidia kartom pocev od 6600 GT npr pa do GTX280 da imam neka secenja crnim ivicama,voda bude duginih boja,podseca na neku zabokrecinu pa i to sivilo koje ti pominjes.Problem se resavao updateom igre tj odredjenim patchem.Kad se patch instalira sve je radilo bez problema da kazem savrseno.Inace ta igra je i bila podesena za ATI karte tj za njihove drivere pa je zbog toga bio problem sa grafickim prikazom kod nvidie..Mislio sam da to znas..

:: Kec je u pitanju bio i sta god radio i koju god kombinaciju postavljao nije davao sliku vec bukvalno siv ekran na kome se samo neke konture ivica (da li stena,ograda,ili cega vec) na`zirali.Probavao na raznim OS, razlicitim drajverima, druge verzije igre, sta god sve i uvek isto je bilo
ttate Ko su u stvari ti `atijevci` 30.06.2009. 23:47 #125177

broj poruka: 366
Prateci ovaj forum a pogotovo rasprave tipa Nvidia vs Ati dosao sam do nekog svog suda ko su zapravo ti momci sto se tako primaju kada neko pomene Ati u losem kontekstu.

Tipican atijevac:

1. Do prvog racunara dosao sa 15-16 godina otprilike 2003/04
2. Taj isti racunar mu poklonila tetka za rodjendan
3. Racunar je bio baziran na athlonu 1.7 sa 256 mb rama
4. I na kraju grafika koja je davala sliku na monitor je bila ati 9200
5. Deckic opleo po Max Payne i Far Cry na 800x600 i bio najsrecniji na svetu
6. nikad u zivotu nije ni probao neku drugu kartu osim ati
7. prva ljubav zaborava nema.

SkyFire @ttate 30.06.2009. 23:50 #125178

Moram reci da si me zasmejao i da cu ovu tvoju teoriju da zapisem..
Verovatno ce te sad svi zivi napasti ili mozda i nece ako budu isli logikom udaricemo namerno kontru.
Aludiram na to posto sam rekao da ce te napasti..

MaliAbner Re: Ko su u stvari ti `atijevci` 01.07.2009. 00:05 #125183

broj poruka: 7783
Bagrljas kao i svaki blavac ali nema veze...

Za mene je prva ljubav bio Cyrix 386 i Diamond kartica.

A sad budi realan pa kazi da li je bilo nesto brze u tovreme od kombinacije AMD+ATi te daleke 2003 godine?
Da nije to mozda bio neki intel P4 i neka GF3 ili GF4, peticu necu ni da spominjem jer je to bio najveci promasaj IT-a u poslednjih nekoliko decenija, u stvari to nije bio promasaj nego klasicno nVidija prapakivanje tj remarkiranje citavih serija kartica.
Koji su to prevaranti, 8800gt su preimenovali u 9800GT, a 8800gs u 9600Gt i prodavali jos godinu dana.
Kad sam kupio 8600GT nisam ni bio svestan da je to u stvari prepakovani 7600GT, posto razlike u brzini skoro da nije bilo, opsta sabanizacija na delu.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Prateci ovaj forum a pogotovo rasprave tipa Nvidia vs Ati dosao sam do nekog svog suda ko su zapravo ti momci sto se tako primaju kada neko pomene Ati u losem kontekstu
:: Tipican atijevac
:: 1. Do prvog racunara dosao sa 15-16 godina otprilike 2003/0
:: 2. Taj isti racunar mu poklonila tetka za rodjenda
:: 3. Racunar je bio baziran na athlonu 1.7 sa 256 mb ram
:: 4. I na kraju grafika koja je davala sliku na monitor je bila ati 920
:: 5. Deckic opleo po Max Payne i Far Cry na 800x600 i bio najsrecniji na svet
:: 6. nikad u zivotu nije ni probao neku drugu kartu osim at
:: 7. prva ljubav zaborava nema
Dachman eh 01.07.2009. 00:09 #125185

Pazi kada to isto vazi i za zelene . Tesko da se moze reci da nisam u pravu posto ovde ima dosta onih sto se trljaju sa izrekama `od kako znam za komp uzimam nvidiju i znam da je najbolja` pa kako boga mu to a nemaju iskustva sa nicime drugime?Ma daj...

P.S.@Sky: Zaboravih da spomenem i patcheve i sa njima je isto bilo sve :(.
DaSickSyst Re: Re: Ko su u stvari ti `atijevci` 01.07.2009. 00:09 #125186

broj poruka: 2909
@Abner
Abnere,nemoj molim te i ti da se primas...Vidis valjda da je ova tema samo nastavak onog od sinoc...Neuspeli pokusaj da se izazove jos jedna svadja i skrene paznja na sebe...
Decko je popio packe od svih zivih na ovom forumu kao i na benchu i sad niko ziv nece da komunicira sa njim ni ovde ni tamo,jer su vec svi provalili da je premazan svim mogucim bojama i to ga boli pa mora da provocira da bi mu se neko obratio...
A ziv se jede sto ga je Bax pre par dana na forumu izshamarao kao kuchku i sad ga kulira kao istu...I to njegov ego ne moze da podnese,pa mora na neki nacin da skrene paznju na sebe ,ako nicim pametim onda ce da isprovocira sve druge izmisljajuci razne gluposti...Nije mu upalila `tema` sa `polemikom` o ATI 5000 i sad cemo da smislimo nesto skroz drugo....

Dal neko ovde stvarno veruje da je nesto sto je naveo istina i da mu stvarno ne radi Call Of Juarez???

Poenta ovog posta je:povredjen mi je ego,primetite me,primetite me!!!
Ajde da vidimo sta ce biti sledeca tema/provokacija.

Prijateljski savet.Iskuliraj budalu i ovakve `teme`.

DaSickSystem
JOSILENKO Re: Re: Re: Ko su u stvari ti `atijevci` 01.07.2009. 00:19 #125189

broj poruka: 1013
Mogu li da znam o kojoj se to temi radilo kad ga je Bax isamarao kao kucku. Nije me bilo par dana i mrzi me da pregledavam sve teme. A jako me interesuje kako je to izgledalo

JOLE

:: @Abne
:: Abnere,nemoj molim te i ti da se primas...Vidis valjda da je ova tema samo nastavak onog od sinoc...Neuspeli pokusaj da se izazove jos jedna svadja i skrene paznja na sebe..
:: Decko je popio packe od svih zivih na ovom forumu kao i na benchu i sad niko ziv nece da komunicira sa njim ni ovde ni tamo,jer su vec svi provalili da je premazan svim mogucim bojama i to ga boli pa mora da provocira..
:: A ziv se jede sto ga je Bax pre par dana na forumu izshamarao kao kuchku i sad ga kulira kao istu...I to njegov ego ne moze da podnese,pa mora na neki nacin da skrene paznju na sebe ,ako nicim pametim onda ce da isprovocira sve druge izmisljajuci razne gluposti...Nije mu upalila `tema` sa `polemikom` o ATI 5000 i sad cemo da smislimo nesto skroz drugo...
:: Dal neko ovde stvarno veruje da je nesto sto je naveo istina i da mu stvarno ne radi Call Of Juarez??
:: Poenta ovog posta je:povredjen mi je ego,primetite me,primetite me!!
:: Ajde da vidimo sta ce biti sledeca tema/provokacija
:: Prijateljski savet.Iskuliraj budalu i ovakve `teme`
:: DaSickSystem
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj ... 01.07.2009. 00:27 #125191

broj poruka: 2236
Pitanje za SkyFire-a:

Kada si utvrdio da te dve 4870 ne rade kako treba ni sa ``proverenim`` BIOS-om, zašto ih istog trenutka nisi odneo u servis da ti ih zamene za ispravne ? Naravno, prethodno vratio stari bios sa kojim su kupljene.

Pa, valjda je svakome ko ima mozak, logično, da na nekoliko desetina miliona kopija, jednostavno MORA i neki primerak da ne valja. To je očekivano, jer ništa nije savršeno.

Neću ulaziti u to koliko ti stvarno umeš ili ne umeš da instaliraš i brišeš drajvere i koliko si vešt ili nevešt za tastaturom, ali stvarno ne razumem u čemu je problem da uradiš jednu toliko jednostavnu stvar, reklamaciju.

Jedino ako si neki preprodavac, pa su ti ruke redovno pune govana, a te dve karte su nekome pobegle iz gepeka ili sa police, pa sad šta je - tu je, onda mi je sve kristalno jasno.

EKSTRA
DaSickSyst Re: Re: Re: Re: Ko su u stvari ti `atijevci` 01.07.2009. 00:28 #125192

broj poruka: 2909

:: Mogu li da znam o kojoj se to temi radilo kad ga je Bax isamarao kao kucku. Nije me bilo par dana i mrzi me da pregledavam sve teme. A jako me interesuje kako je to izgledalo

http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=18232&forid=11&katid=2

DaSickSystem
SkyFire @DaSickSyst 01.07.2009. 00:34 #125195

Bravo za mozak..Brate legenda si,definitivno si najinteligentniji lik ovde na forumu..
Bem ti ..Covece provalio si me skroz..Kakva je to teorija zavere bila nemam reci..

Nemoj biti bre smesan,nit mi je stalo do ove berze nit me tangira sta ko prica..Budala vas ima koliko volis.Znas koliko to mene pogadja.O kom ti tek meni egou pricas?Ja koliko se secam umeo sam da te preveslam kad god sam hteo pa od silne muke i visokog egoa nisi umeo nista drugo da uradis nego da krenes sa svadjama i ruznim recima..
Umes li ti nekad da budes uljudan da smanjis mrznju i razdor koji siris?

Sa ili bez mene na ovom forumu ce biti isto..Uvek ce biti istih nesuglasica,istih sranja,istih problema i prepirki,Meni nemoj te decije fazone prodavati..Kao ja sam los nece niko sa mnom.Bla..bla..bla..Ajd da se malo vratimo u kindergarten..
Uskraticu te za bilo kakvo pravdanje i objasnjenje.Jednostavno mogu samo da se nasmejem na svaki tvoj komentar i tebi slicnima..Vasa bolest je neizilciva.

SkyFire @Slavuj... 01.07.2009. 00:40 #125198

Kako sad da ti objasnjavam nesto sto neces razumeti.Flashovanje karte je rutinski deo i ne treba zbog tog da se nosi u servis.Drugo karte nisu bile pokvarene vec je bios zabagovao.Trece dosle su iz proverene firme sa svom mogucom pratecom opremom a nisam ih nasao u gepeku..
Vec sam objasnio da ATI 4870 trazi dobar bios i da se preporucuje redovan flash ili ti flash sa proverono stabilnom verzijom biosa.Nisam ja laik i amater da zbog psiljivog biosa nosim kartu u servis,mislim nije mi ni na kraj pameti bilo da se zbog toga cimam.Isto to bi uradili i oni.Karte rade dobro,ovde je poenta loseg driver-a.Sa 9.5 rade najnormalnije a sa 9.6 rade lose.Nije do mene..

skycould .. 01.07.2009. 00:41 #125199

broj poruka: 248
cekaj, ti stvarno imas 18+10+malo vise godina? Get a life. Evo ja bas malopre dosao iz Grcke, tamo vozao moju Imprezu WRX STi na njihovoj stazi nekih 310 km/h. Tunirana verzija. 50e i vozas se ce dan na stazi. Usput sam igrao Krizu na Alienware notebook-u ali imao sam samo 110fps pa zakljucujem da su im masine sranje. Ne da kenjam nego strasno. Long live Matrox and Cyrix!
SkyFire Re: .. 01.07.2009. 00:44 #125203

Ti si dosao.Ja uskoro idem ali stvarno..Bas mi je drago da si se lepo proveo u tvojoj virtuelnoj stvarnosti.

@Dachman
To je vec nesto drugo i na to nemam da ti dam odgovor.Definitivno nesto nije bilo u redu.

:: cekaj, ti stvarno imas 18+10+malo vise godina? Get a life. Evo ja bas malopre dosao iz Grcke, tamo vozao moju Imprezu WRX STi na njihovoj stazi nekih 310 km/h. Tunirana verzija. 50e i vozas se ce dan na stazi. Usput sam igrao Krizu na Alienware notebook-u ali imao sam samo 110fps pa zakljucujem da su im masine sranje. Ne da kenjam nego strasno. Long live Matrox and Cyrix!
BlueSkyNIS ... 01.07.2009. 00:54 #125208

broj poruka: 860
@DSS Respect!

80-90% tema koje Sky postavi su neka vrsta provokacije ili pljuvanje nečega, bilo da li je to religija, verovanja u paranormalno, seksualnost, smisao života, postojanje i nastanak univerzuma, AMD/ATI, AMD/ATI/NVIDIA/INTEL, AMD/INTEL overklok, AMD/INTEL/NVIDIA drajveri...nema mu ravnog.

Windows-free with Fedora 10

SkyFire Da..da..da.. 01.07.2009. 00:59 #125210

Teski sam spamer i provokator..
Imam neopisivu zelju da pljujem po svima vama a vi jadni pa ne umete da se branite.Koja bre patetika do bola..Kod doktora pa po lekove..Nesto vam nije dobro.Prso je bios,vreme je za reinstal sistema..Muahahaha...

STRANA 2 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs