ako si omasio kod 5 puta, onda moras da sacekas 5minuta jer je telefon potpuno blokiran pa sada nece da prihvati ni tacan kod...sacekaj 5 minuta pa probaj opet...ako ni to nece, probaj da vratis staru karticu, mozda za nju ne bude trazio code, pa onda idi settings pa security pa phone and sim pa tu nadji opciju `lock if sim changed` i stavi na No
Nije kupljena u Telenoru. Našao sam opciju, LOCK IF SIM IS CHANGED, ali za promenu sa YES na NO, traži isti LOCK CODE ?!?!?!? Koji opet nije ni 1111 ni 0000 ni 12345
paaaa...ja sam ostao bez ideja...ako je fontele nov, lock kode mora da bude 12345...ako nije nego si uzo polovnjaka, jebga, nadji tog od koga si ga kupio pa ga pitaj...ili u servis...
Sto posto je kodiran. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.
:: :: Ma kakva, incorrec lock code. Smoždiću g :: ::
Evo treći put čekam po 5 min. Ali zanimljiva stvar se tu dešava. Kad u security meniju odem na promenu ove LOCK IF SIM IS CHANGED opcije u ukucam 12345 on kaže enter new lock code ja opet 12345, pa verify new lock code, opet 12345, kaže wrong lock code entered bla bla bla...wait for 5 minutes. On mi kao dozvoljava da promenim lock code, al promenu ne prihvata. Probao sam ono čuveno *, zeleno, 3 i format, ali opet traži code, ne prihvata promenu itd.
:: Evo treći put čekam po 5 min. Ali zanimljiva stvar se tu dešava. Kad u security meniju odem na promenu ove LOCK IF SIM IS CHANGED opcije u ukucam 12345 on kaže enter new lock code ja opet 12345, pa verify new lock code, opet 12345, kaže wrong lock code entered bla bla bla...wait for 5 minutes. On mi kao dozvoljava da promenim lock code, al promenu ne prihvata. Probao sam ono čuveno *, zeleno, 3 i format, ali opet traži code, ne prihvata promenu itd.
Nijesam bas siguran da je u pitanju samo 5 min Jesi li probao kod sa onog sajta?Sta se desava?Probaj i ovo http://www.unlock.it/seccode
Sa mojim IMEI brojem, oba sajta daju isti MASTER UNLOCK CODE, za koji ovo moje shajze od telefona kaže: WRONG CODE ENTERED 5 TIMES, CODE WILL UNBLOCK IN 5 MINUTES. I naravno posle 5 minuta opet iste greške.
Kad otkucaš 1234 čuje se ono tut u pozadini i predpostavljam da to telefon govori `idi leči se` jer mislim da taj lock code može biti od samo 5 cifara.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.