:: Cisto me zanimalo, kazu ljudi da ni Plextor nije vise to sto je nekad bio, a taj konkretan model Samsunga pobedjuje na vecini testova koje sam video. Nadam se da si stavio dva komada, meni je uvek komotnije sa dve optike, mada mi se cini nesto da ljudi kad sastavljaju konfiguraciju uglavnom stavljaju jednu, a cena im je sad smesnija nego ikad :: :: ::
Nadam se da ste svi primetili da ovo uopste nisu reklame
14.07.2008. 17:00
status: user broj poruka: 100
a samo se TI, VMarc bunis, ako ti smeta sto nije tvoja firma pomenuta, pomeni mi na priv koja je (posto ne znam koja je, ali rado bih je naveo), potpisatju i nju, nije problem Ne treba nikakva protuusluga, cisto tek onako, posto ovo je samo pominjanje nije reklamiranje. Samo budi brzi od obrisanja teme!
`In.. centar` bolje informisani nego da ste u centru!
Ovako, kao čovek koji se neko vreme života pati sa računarima i povremeno se zaleti i kešne nešto više nego što bi trebalo ili, nekad škrtari u svojoj kratkovidosti pa posle pati..., kada bih se nerazumno raskeširao za konfu (mislim, da nemam neki drugi razlog osim da se qrchim sa komandantom markom) kao što se taj tvoj user po meni raskeširao, postavio bi si i pitanje: koliko je to bučno? Sada, kada je sastavljeno, koliko se čuju diskovi, koliko optika, a koliko vetar iz guzice kućišta? Da li je tu tišina ili buka ispratila cenu konfe? Čisto onako, radoznalosti radi? Znaš, za sklapanje konfe nisu dovoljne samo pare. Uz sve ostalo, potrebno je imati i sreće (biti blesav, jel... ako se bukvalno primeni poslovica da se zna ko ima sreće...) i dosta vremena treba a ne vidim da si ga nešto imao, bilo je manje više - šta je tu je u ponudi. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Dragi moj kolega pa ti izgleda sumnjas u moj skill???Gde moze biti bucno u onolikom KING SIZE kucistu?...Dobices kao i svi ostali poptun test sa ove konfiguracije kao i nivo bucnosti itd...itd...Full!
:: Ovako, kao čovek koji se neko vreme života pati sa računarima i povremeno se zaleti i kešne nešto više nego što bi trebalo ili, nekad škrtari u svojoj kratkovidosti pa posle pati..., kada bih se nerazumno raskeširao za konfu (mislim, da nemam neki drugi razlog osim da se qrchim sa komandantom markom) kao što se taj tvoj user po meni raskeširao, postavio bi si i pitanje: koliko je to bučno? Sada, kada je sastavljeno, koliko se čuju diskovi, koliko optika, a koliko vetar iz guzice kućišta? Da li je tu tišina ili buka ispratila cenu konfe? Čisto onako, radoznalosti radi :: Znaš, za sklapanje konfe nisu dovoljne samo pare. Uz sve ostalo, potrebno je imati i sreće (biti blesav, jel... ako se bukvalno primeni poslovica da se zna ko ima sreće...) i dosta vremena treba a ne vidim da si ga nešto imao, bilo je manje više - šta je tu je u ponudi :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Hvala Jovo, veruj mi da hocu, pOzz za tebe i kolegu OCH-a, gledamo se sOOn...
Not 4 Every1...
:: User je drage volje prihvatio sve savete i sugestije i samim tim je sebi obezbedio najkvalitetniju mogucu masinu po najpovoljnijim cenama na trzistu.. :: :: [EDIT: admin :: Ukoliko želite da saznate gde je konkretna `mašina` kupljena javite se autoru poruke na pm (mail :: [END EDIT :: :: Pa Srle sretno ti bilo...Naigraj se kao covek :: :: :: OC House - May the Force Be With You! :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
sky, poceo si malo da overclock-ujes berzu? na ovoj vrucini ce ti trebati nesto bolje hladjenje, ali posto je admin zakljucao mnozilac mozda sve i bude 24/7 ?
Jedna optika je ko burek bez jogurta Devize devize bonda elema
:: Cisto me zanimalo, kazu ljudi da ni Plextor nije vise to sto je nekad bio, a taj konkretan model Samsunga pobedjuje na vecini testova koje sam video. Nadam se da si stavio dva komada, meni je uvek komotnije sa dve optike, mada mi se cini nesto da ljudi kad sastavljaju konfiguraciju uglavnom stavljaju jednu, a cena im je sad smesnija nego ikad :: :: ::
:: Pa to kupio onaj moderni sto nece da pise srpski nego izmislja neke nove hijeroglife. Ne znam sto li se cudim uopste....: :: :: :: :: :: Hvala Jovo, veruj mi da hocu, pOzz za tebe i kolegu OCH-a, gledamo se sOOn... :: :: :: :: Not 4 Every1.. :: ::
:: :: Hvala Jovo, veruj mi da hocu, pOzz za tebe i kolegu OCH-a, gledamo se sOOn... :: :: Not 4 Every1.. :: :: :: User je drage volje prihvatio sve savete i sugestije i samim tim je sebi obezbedio najkvalitetniju mogucu masinu po najpovoljnijim cenama na trzistu.. :: :: :: :: [EDIT: admin :: :: Ukoliko želite da saznate gde je konkretna `mašina` kupljena javite se autoru poruke na pm (mail :: :: [END EDIT :: :: :: :: Pa Srle sretno ti bilo...Naigraj se kao covek :: :: :: :: :: :: OC House - May the Force Be With You! :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
Kao sto rekoh, postiuem tebe i tvoje postove. Ovde se ne radi ni ocemu licnom i nemam potrebe da ti bilo sta pisem na private (licno). Dakle, ja smatram da je ovo oglas - reklama, nadam se da na to imam pravo. Temu sam prijavio Adminu odmah posla prvog mog odgovora, pa boze moj, ako on smatra da je u skladu sa forumom PC Berze, neka je ostavi i to je to.
Ne znam da li si t,i SF, bio na PC berzi kada sam ja postavio jednu od dve teme koje sam ikada ostavio na PC berzi.
To je sve sta imam da kazem i iza toga stojim. Ako gresim, spreman sam da priznam, ubedite me u suprotno time sto ce Admin ostaviti temu, zakljucanu ili neodreagovati, svejedno, Ako tema ostane, priznajem nisam u pravu.
BTW. SkyFire dobar si ti momak, nikome nisi trn u oku, nemoj da razmisljas na taj nacin kao neko dete. Cuo sam fine price o tebi od drugih forumasa i zaista se nadam da ovo neces shvatiti licno. Sledeci put bez pominjanja imena i sve ce biti OK.
O.K.Sto se mene tice u buduce ce biti malo suptilnije...Nije nikakav problem..Ja nisam rekao da sam ja trn u oku vec to sto sam samo jednom pomenuo OC House mada to vise nije ni bitno jer je admin odreagovao i ispravio gresku...U svakom slucaju tu sam da pomognem i niko za mene i ne moze da kaze nista ruzno jer sam ja to sto i jesam...Nista licno.Pozdrav.
:: Kao sto rekoh, postiuem tebe i tvoje postove. Ovde se ne radi ni ocemu licnom i nemam potrebe da ti bilo sta pisem na private (licno). Dakle, ja smatram da je ovo oglas - reklama, nadam se da na to imam pravo. Temu sam prijavio Adminu odmah posla prvog mog odgovora, pa boze moj, ako on smatra da je u skladu sa forumom PC Berze, neka je ostavi i to je to. :: :: Ne znam da li si t,i SF, bio na PC berzi kada sam ja postavio jednu od dve teme koje sam ikada ostavio na PC berzi :: :: :: Link :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=2833&forid=2&katid= :: :: To je sve sta imam da kazem i iza toga stojim. Ako gresim, spreman sam da priznam, ubedite me u suprotno time sto ce Admin ostaviti temu, zakljucanu ili neodreagovati, svejedno, Ako tema ostane, priznajem nisam u pravu :: :: BTW. SkyFire dobar si ti momak, nikome nisi trn u oku, nemoj da razmisljas na taj nacin kao neko dete. Cuo sam fine price o tebi od drugih forumasa i zaista se nadam da ovo neces shvatiti licno. Sledeci put bez pominjanja imena i sve ce biti OK :: :: Pozdrav :: :: :: ::
Reklama nije jer doticne komponente mozes da kupis kod svakog veceg dilera. Odnos cena - kvalitet diktiramo svi, svako na svoj nacin, tj ko se kako snalazi za komponente ili eventualno kakav status ima kod odredjenih firmi prilikom nabavke, tako da licno mislim da ovde nema ni r od reklame.
A SkyFire je postupio krajnje nehumano prema ostalim chlanovima foruma - ostavio ih je da balave pred monitorima :o) (ovde ukljucujem i sebe) :o) ova mashina me podseca na onu psemi Iron Maiden - a, Number of the beast :o)
Ne znam samo sta te podesaca na Number of the Beast...
:: Reklama nije jer doticne komponente mozes da kupis kod svakog veceg dilera. Odnos cena - kvalitet diktiramo svi, svako na svoj nacin, tj ko se kako snalazi za komponente ili eventualno kakav status ima kod odredjenih firmi prilikom nabavke, tako da licno mislim da ovde nema ni r od reklame :: :: A SkyFire je postupio krajnje nehumano prema ostalim chlanovima foruma - ostavio ih je da balave pred monitorima :o) (ovde ukljucujem i sebe) :o) ova mashina me podseca na onu psemi Iron Maiden - a, Number of the beast :o :: :: Poz :: :: ::
Pa, pazi proleter, da ti objasnim, ti ćeš imati `vako nešto za 5-6 godina... i to me uopšte ne čudi!!!
p.s.:`posle ovoga se tiću`
Not 4 Every1...
:: Pa to kupio onaj moderni sto nece da pise srpski nego izmislja neke nove hijeroglife. Ne znam sto li se cudim uopste....: :: :: :: :: :: Hvala Jovo, veruj mi da hocu, pOzz za tebe i kolegu OCH-a, gledamo se sOOn... :: :: :: :: Not 4 Every1.. :: ::
Admin je pronasao Solomonsko resenje u vidu editovanja poruke. Tema je ostala, dakle izvinjavam se svima, nisam bio u pravu.
Od sada, sto se mene tice, mozete se reklamirati kako god zelite, na ovaj ili onaj, manje ili vise suptilan nacin, ne zanima me... Prosto se osecam kao Don Kihot :)))))
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.