Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
8GB DDR3 LOPOV i PREVARANT!
STRANA 5 OD 6  
f0rever Re: @f0rever 16.03.2014. 13:32 #545975

status: user
broj poruka: 3821
Sta je bilo bilo je, neka se ne skrece vise u off-topic.

Kao sto sam i rekao vec, Ivan jeste korektan lik, i ja priznajem da nisam ispao korektan, kao da se i dogadjalo da probijam rokove za vracanje nekih stvari i u prslosti, i to ne sporim.

Prosto sam takav, pomalo neodgovoran, nikada zlonamerno, prosto te stigne sve, kad se najmanje nadas..

Bilo kako bilo, Ivan i ja cemo resiti ovo, nema potrebe da se ovde vise polemise u vezi sa ovime.

Pozz svima, treba da krenem, a nikako mi se neda, cekam da vidim ko ce sta da napise. :-))
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Evo...da se i ja javim... 16.03.2014. 13:52 #545978

status: user
broj poruka: 3737
imao sam prilike da sarađujem sa obojicom (forever i havok)...i to bez ikakvih problema.

Ne sumnjam da je forever u problemima jer sam imao prilike da obitavam kod njega i moram reći da su stambeni uslovi u kojima je tada bio dosta loši. Mogu samo da zamislim u šta se to pretvorilo kada su ostali bez struje i vode...

Trebalo je da se javi Ivanu to stoji ali i isti treba da ima možda malo više razumevanja za situaciju s` obzirom na nastale činjenice.

Da smo svi u kurcu u kurcu smo...ja sam tamo neki rukovodilac na poslu pa mi duguju četiri i po plate...državna firma. Šta dalje reći...što se tiče prevaranata...pozoveš ga da kupiš komponentu. Pošalje svoju curu...nađete se, zavrneš joj ruku, uzmeš mobilni, povadiš zadnje poruke i pozive, uzmeš info gde žive i odeš na porodični ručak...da krivično delo ali ko ih jebe zar ne? Panduri neće da se cimaju dakle prepušten si sam sebi...mislim...ko još veruje u demokratiju i pravdu?
support normality

GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, GA HD6850, puno prašine.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
milosikaca Re: Re: >> 16.03.2014. 14:47 #545979

status: user
broj poruka: 1081
Imarkovic

ne verovacu ti na rec da je sve ok i vratiti novac ti bi verovatno tako uradio da si svoju plocu prodao nekom...ne dao bog vise da saradjujem sa tobom jer kao sto sam ti napisao na KP da sam znao da si ti ne bi ti ni odgovorio jer zasto sebi da pravim problem kada ne moram da saradjujem sa tobom...za prvu plocu dobio si adekvatno razresenje znaci novac posle ccc 7-10 dana(za toliko sam dobio odg iz servisa i da je bilo ranije ranije bi i dobio novac nazad).sto se tice druge ploce ploca je bila testirana i RADILA bez problema sto si i sam utvrdio da bi posle pola meseca-mesec dana krenula da te zeza opet ne znam zasto sam ja kriv(napisao si da je RADILA)...da je bilo sta bilo u tih prvih 7-10 dana opet bi dobio novac nazad ili drugu plocu...ja ne mogu da predvidim koliko ce koja komponenta da radi bilo polovna bilo nova.mozes sada otici u radnju i da kupis nesto i dodjes kuci ostavis na sto i posle mesec dana probas i bude reakcija `WTF zasto ovo ne radi` i odes u radnju pa RMA jedno XX dana pa bi rekao `jao u ovoj firmi valjaju neipravnu robu` kao sto za mene kazes??de ce ti dusa stvarno ne znam...nemam sta vise da objasnim osim da ne zelim da imam nikakve poslove sa tobom i to je to a drugo ja nemam sta da krijem mozda ti imas??al ja se ne mesam i ne stavljam nos tamo gde ne treba...

PS.a to gde ja radim i odakle meni komponente to tebe ne treba da zanima niti se ja tebi mesam gde ti radis i cime se ti bavis



Intel I7 4770K@Alpenfohn K2
ASUS Z87-A
2x8GB Kingston HyperX 1600Mhz
GA 270X WF3
Fractal Design Define R4+window@Seasonic 660XP
Samsung 840 EVO 250GB,2x2TB WD Green
Xonar DX
Logitech Z906 5.1
MX Performanse
G105 MW3

:: Jeste, vratio si mi novac za Z68, ali prvo si morao da je lepo proveris u slucaju da je ja nisam ostetio, rekao si mi da su iskrivljeni bili pinovi (ja to nisam primetio), indirektno me optuzivsi da sam ja to uradio, nebitno, pa si ih navodno ispravio i ploca je proradila, tek onda si mi vratio pare, da nije proradila, verovatno bi kukumavcio.. da ne pominjem sto sam morao da dolazim 3 puta kod tebe, i nije par dana nego skoro 2 nedelje, bas je to isto..
::
:: To je bila jedna ploca, drugu koju sam kupio od tebe Z77, bila ja povoljna 100eu ili sl., ajde razmisljam dugogodisnji clan foruma, korektan lik, sto da ne kupim jos jednu plocu od njega, na poverenje, ti si je testirao tako sto si instlairao windows s njom i znaci da radi, tako si mi rekao.
:: Nisam imao vremena da je testiram, prodje 7 dana, toliku si garanciju dao, ja instaliram windows, drajvere, ploca funkcionise, proslo je jos 15-ak dana, ploca krene da zajebava, te nece da se upali, pa ne radi tastatura, ne radi boot, pa radi, pa ne radi i sve tako.. dakle neispravna. Hteo sam da je reklamiram direktno ASUS-u, medjutim primetim da si skinuo deklaraciju, tj Serial Number, da se ne bi videlo verovatno da potice iz firme gde radis (Moni*or), odnosno servisa, odnosno `ispod ruke`, kako si mi napisao da si je dobio, odnosno da se ne sazna da je reparirana i ne sasvim ispravna.
:: Napomenuo sam ti preko telefona, ali si me tako nonsalantno iskulirao i oprao sebe da nemam reci. Ali, ja sam kriv, prosla je garancija (7 dana), cutao sam, i gledao kako prodajes more ploca i procesora na ovom forumu.
::
:: I sta mi pises na KP, odgovorio si mi da imam problem i onda me blokirao da ne mogu da ti odgovorim, to nije lepo, tako se pokazuje krivica
::
:: Verujem da ce ovaj moj posto biti prijavljen adminu, te biti izbisan, kao sto svaki put uradis iz straha, ali procitace ga vec dovoljno ljudi.
::
:: :: Ispostovan si maksimalno i to sto si par dana sacekao ne smatram da je bilo odugovlacenje ili zamajavanje tebe da ne zelim da ti vratim novac i sl jer ti je novac vracen nakon sto je utvrdjeno da je doticna ploca neispravna(u radnji bi gore prosao naravno)...niti si prevaren niti ostecen ne vidim svrhu rasprave tako da odustajem od prepiske sa tobom ne samo ovde bilo gde drugde...
:: ::
:: ::
:: ::
:: :: Intel I7 4770K@Alpenfohn K
:: :: ASUS Z87-
:: :: 2x8GB Kingston HyperX 1600Mh
:: :: GA 270X WF
:: :: Fractal Design Define R4+window@Seasonic 660X
:: :: Samsung 840 EVO 250GB,2x2TB WD Gree
:: :: Xonar D
:: :: Logitech Z906 5.
:: :: MX Performans
:: :: G105 MW
:: ::
:: :: :: Bolje bi bilo da me ne vuces za jezik jer sam onda precutao da te posteno iskritikujem za preprodavanje neadekvatno testirane opreme i veliko natezanje kad treba `musteriji` da se vrate pare, verujem da ima jos mnogo ljudi.
:: :: ::
:: :: ::
:: :: :: :: Imarkovi
:: :: :: ::
:: :: :: :: to sto ti imas neki problem to je tvoja stvar i nema potrebe za ovakvim prozivkama.za ocene je suvisno jer imam 200++ pozitivnih...zaobidji me molim te jer nemas nista pametno da kaze
:: :: :: ::
:: :: :: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
h4v0kk @pajs 16.03.2014. 15:03 #545980

status: user
broj poruka: 326
Imao sam ja razumevanja, dva meseca sam ćutao, ni reč nigde nisam rekao - ni njemu, ni ovde.
Probao sam da ga pozovem nekoliko puta (ne non-stop, nego nekoliko puta), svaki put nedostupan na svim brojevima... I shvatio sam poruku: čovek ne želi da bude dostupan - i prestao da zovem.

Ni meni ne cvetaju ruže... On je bio kod mene, svojim očima je video da imam pozive od sudskog izvršitelja za neplaćene račune za infostan - jeste da ja imam svoj stan, ali imam i račune svakog meseca koje sam plaćam, imam i ujaka bez posla kome treba slati novac, imam i dedu i babu na selu koji su isto bez para, itd, itd... Da ne patetišem ovde.

Poenta je u sledećem: kad pozajmiš nešto, pa ne vratiš na vreme, NAJGORE što možeš da uradiš je da prestaneš da se javljaš, a još gore je i da deaktiviraš/baciš stare brojeve/kartice mobilnog telefona, tako da tebe više niko ne može da nađe. Svako normalan bi u takvoj situaciji pomislio ono najgore.

Ne daj Bože, čak i kad dužnik, čovek koji duguje nešto, pogine ili umre - pa nađe se neko od njegove familije da se javi na telefon i da kaže `takva i takva stvar, čoveka više nema, itd...`... Čak ni ti koji umru, ne nestaju 100%, potpuno, bez traga, da više niko nema pojma šta im se desilo, nego postoji način da se sazna šta im se desilo.
Njega nije bilo ni na mobilnim, ni ovde, ni na Fejsu ga nije bilo moguće naći. Nestao čovek.

I druga poenta je: ako očekuješ da ti neko OPET nešto pozajmi, kad ti OPET nešto zatreba - onda gledaj da uvek vraćaš na vreme. To je isto kao kreditni rejting kad hoćeš od banke da uzimaš pozajmicu. Samo što ja nisam kao banka, i nisam nikome tražio kamatu niti naplaćivao bilo šta za pozajmice.
Ali očekujem da mi se vraća na vreme, ili bar da me neko toliko elementarno ispoštuje, da mi javi u čemu je problem.

Ni banke ne aktiviraju odmah hipoteke kad kasniš sa ratama za kredit, nego prvo zovu, pokušavaju da se dogovore, da nađu neki način da se otplati dug.

To je sve. Neću više da pričam na tu temu ovde. Samo neka se zna da sam dva meseca nakon što je trebalo da mi vrati komponente - strpljivo ćutao - ni reč nisam rekao - čak ni njega nisam ukorio niti mu prebacio kad smo se čuli NAKON što je prekoračio taj rok, nego sam mu još dozvolio i da ih proda, da završi sebi posao i namakne i neki evrić, ako može. I to što sam ovo napisao ovde - nije zato što ne mogu da prežalim 40-50EUR koliko je sve to vredelo (otprilike) - to sam prežalio onogo trenutka kad sam rešio da se oglasim ovde, nego da bih poslao poruku, a i da bi on naučio: poštuj svoje obaveze, poštuj rokove, i ne menjaj brojeve telefona kao čarape. Ništa ne šalje poruku o nepouzdanosti osobe, kao to kada neko stalno menja brojeve telefona. Ne kažem to zbog mene, nego i zbog njegovih saradnika ili mušterija.
Meni su i dalje aktivni svi brojevi telefona koje imam od 2002. godine pa do danas, ni na jednom od njih nisam postao `nedostupan`, i mirno spavam - niko me ne budi niti me smara na njima, jer ne ostajem dužan.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Re: Re: >> 16.03.2014. 15:15 #545981

status: user
broj poruka: 18940
U pravu si, tako sam i ja bio glup da tebi poverujem na rec kao dugogodisnjem clanu, pa eto sta se desilo.
Problem je sto, gde god da pogledam neki oglas, svaki drugi je tvoj, ne moze te bre covek zaobici. A saradnju sa mnom, ja ti garantujem da neces imati, ne boj se. Kao sto sam napisao, to je bilo na jedvite jade, natezanjem, kao da sam sa nekom babom saradjivao. Ne moras da se pravdas ovde vezano za plocu, jasno sam napisao u cemu je bio problem, ploca sa takvim anomalijama ne moze da se testira instaliranjem windows-a, ali nebitno, lepo si se oprao, ja sam kriv sto nisam probao odmah plocu.

Nije vazno odakle ti komponente, vec to da su reparirane i bez SN, o tome naravno ni reci, zato ne mozes dati garanciju duzu od 7 dana, sto je dovoljno da se otarasis neceg. Posteno.


:: Imarkovi
::
:: ne verovacu ti na rec da je sve ok i vratiti novac ti bi verovatno tako uradio da si svoju plocu prodao nekom...ne dao bog vise da saradjujem sa tobom jer kao sto sam ti napisao na KP da sam znao da si ti ne bi ti ni odgovorio jer zasto sebi da pravim problem kada ne moram da saradjujem sa tobom...za prvu plocu dobio si adekvatno razresenje znaci novac posle ccc 7-10 dana(za toliko sam dobio odg iz servisa i da je bilo ranije ranije bi i dobio novac nazad).sto se tice druge ploce ploca je bila testirana i RADILA bez problema sto si i sam utvrdio da bi posle pola meseca-mesec dana krenula da te zeza opet ne znam zasto sam ja kriv(napisao si da je RADILA)...da je bilo sta bilo u tih prvih 7-10 dana opet bi dobio novac nazad ili drugu plocu...ja ne mogu da predvidim koliko ce koja komponenta da radi bilo polovna bilo nova.mozes sada otici u radnju i da kupis nesto i dodjes kuci ostavis na sto i posle mesec dana probas i bude reakcija `WTF zasto ovo ne radi` i odes u radnju pa RMA jedno XX dana pa bi rekao `jao u ovoj firmi valjaju neipravnu robu` kao sto za mene kazes??de ce ti dusa stvarno ne znam...nemam sta vise da objasnim osim da ne zelim da imam nikakve poslove sa tobom i to je to a drugo ja nemam sta da krijem mozda ti imas??al ja se ne mesam i ne stavljam nos tamo gde ne treba..
::
:: PS.a to gde ja radim i odakle meni komponente to tebe ne treba da zanima niti se ja tebi mesam gde ti radis i cime se ti bavis
::
::
::
:: Intel I7 4770K@Alpenfohn K
:: ASUS Z87-
:: 2x8GB Kingston HyperX 1600Mh
:: GA 270X WF
:: Fractal Design Define R4+window@Seasonic 660X
:: Samsung 840 EVO 250GB,2x2TB WD Gree
:: Xonar D
:: Logitech Z906 5.
:: MX Performans
:: G105 MW
::
:: ::
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: ::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
milosikaca Re: Re: Re: Re: >> 16.03.2014. 15:28 #545982

status: user
broj poruka: 1081
U mene hvala bogu ljudi imaju dovoljno poverenja i kao takvi naravno mi salju njihove komponente unapred bez placanja otkupa naravno `NA POVERENJE` koje ti nazalost nemas sto mi opet od tebe i ne treba da ne duzim ponovo.

dal bi i radnji rekao da prodaju reparirane stvari koja bi ti crkla i pre nego sto bi prikopcao i vredjao prodavce na licu mesta zasto su bas tebi UVALILI a ne nekom drugom??

popravljane komponente hvala bogu ne prodajem al prodajem polovne i nove sa i bez garancije(pretezno sa garancijom).

odjavljujem se iz teme nema svrhe vise nastavljati se sa tobom a imam pametnija posla nedelja je lep dan .)

JEZO... tebi srecno sa potragom sto se tice pocinioca i javi epilog .)



Intel I7 4770K@Alpenfohn K2
ASUS Z87-A
2x8GB Kingston HyperX 1600Mhz
GA 270X WF3
Fractal Design Define R4+window@Seasonic 660XP
Samsung 840 EVO 250GB,2x2TB WD Green
Xonar DX
Logitech Z906 5.1
MX Performanse
G105 MW3

:: U pravu si, tako sam i ja bio glup da tebi poverujem na rec kao dugogodisnjem clanu, pa eto sta se desilo.
:: Problem je sto, gde god da pogledam neki oglas, svaki drugi je tvoj, ne moze te bre covek zaobici. A saradnju sa mnom, ja ti garantujem da neces imati, ne boj se. Kao sto sam napisao, to je bilo na jedvite jade, natezanjem, kao da sam sa nekom babom saradjivao. Ne moras da se pravdas ovde vezano za plocu, jasno sam napisao u cemu je bio problem, ploca sa takvim anomalijama ne moze da se testira instaliranjem windows-a, ali nebitno, lepo si se oprao, ja sam kriv sto nisam probao odmah plocu.
::
:: Nije vazno odakle ti komponente, vec to da su reparirane i bez SN, o tome naravno ni reci, zato ne mozes dati garanciju duzu od 7 dana, sto je dovoljno da se otarasis neceg. Posteno
::
::
:: :: Imarkovi
:: ::
:: :: ne verovacu ti na rec da je sve ok i vratiti novac ti bi verovatno tako uradio da si svoju plocu prodao nekom...ne dao bog vise da saradjujem sa tobom jer kao sto sam ti napisao na KP da sam znao da si ti ne bi ti ni odgovorio jer zasto sebi da pravim problem kada ne moram da saradjujem sa tobom...za prvu plocu dobio si adekvatno razresenje znaci novac posle ccc 7-10 dana(za toliko sam dobio odg iz servisa i da je bilo ranije ranije bi i dobio novac nazad).sto se tice druge ploce ploca je bila testirana i RADILA bez problema sto si i sam utvrdio da bi posle pola meseca-mesec dana krenula da te zeza opet ne znam zasto sam ja kriv(napisao si da je RADILA)...da je bilo sta bilo u tih prvih 7-10 dana opet bi dobio novac nazad ili drugu plocu...ja ne mogu da predvidim koliko ce koja komponenta da radi bilo polovna bilo nova.mozes sada otici u radnju i da kupis nesto i dodjes kuci ostavis na sto i posle mesec dana probas i bude reakcija `WTF zasto ovo ne radi` i odes u radnju pa RMA jedno XX dana pa bi rekao `jao u ovoj firmi valjaju neipravnu robu` kao sto za mene kazes??de ce ti dusa stvarno ne znam...nemam sta vise da objasnim osim da ne zelim da imam nikakve poslove sa tobom i to je to a drugo ja nemam sta da krijem mozda ti imas??al ja se ne mesam i ne stavljam nos tamo gde ne treba..
:: ::
:: :: PS.a to gde ja radim i odakle meni komponente to tebe ne treba da zanima niti se ja tebi mesam gde ti radis i cime se ti bavis
:: ::
:: ::
:: ::
:: :: Intel I7 4770K@Alpenfohn K
:: :: ASUS Z87-
:: :: 2x8GB Kingston HyperX 1600Mh
:: :: GA 270X WF
:: :: Fractal Design Define R4+window@Seasonic 660X
:: :: Samsung 840 EVO 250GB,2x2TB WD Gree
:: :: Xonar D
:: :: Logitech Z906 5.
:: :: MX Performans
:: :: G105 MW
:: ::
:: :: ::
:: :: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: ::
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: >> 16.03.2014. 15:55 #545985

status: user
broj poruka: 18940
Apsolutno ti sve verujem, jer imao sam prilike u sve ovo napisano u tvom postu da se i sam uverim, ponestalo je sredstava za pranje.
Drugima koji sa tobom saradjuju mogu da pozelim samo srecu.

:: U mene hvala bogu ljudi imaju dovoljno poverenja i kao takvi naravno mi salju njihove komponente unapred bez placanja otkupa naravno `NA POVERENJE` koje ti nazalost nemas sto mi opet od tebe i ne treba da ne duzim ponovo

Ti nazalost nisi od tih ljudi, to je jasno, vec klasican preprodavac, koga ocito nije briga ni za sta drugo, sem za PARE.

::
:: dal bi i radnji rekao da prodaju reparirane stvari koja bi ti crkla i pre nego sto bi prikopcao i vredjao prodavce na licu mesta zasto su bas tebi UVALILI a ne nekom drugom?

Odlicno ti znas sta prodajes, samo se pravis naivan, i naravno da ces sakriti od svakog da je reparirano, sto se vidi iz prilozenog dole gde si napisao: `popravljane komponente hvala bogu ne prodajem al prodajem polovne i nove sa i bez garancije(pretezno sa garancijom).`

::
:: popravljane komponente hvala bogu ne prodajem al prodajem polovne i nove sa i bez garancije(pretezno sa garancijom)
::
:: odjavljujem se iz teme nema svrhe vise nastavljati se sa tobom a imam pametnija posla nedelja je lep dan .
::
:
::
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: re.. 16.03.2014. 16:39 #545990

status: user
broj poruka: 18472
Da bi nekom verovao tj stekao poverenje u njega taj neko mora to da zasluzi.
Prijatelj se ne postaje tako lako pogotovu se ne trazi preko drustvenih mreza i foruma.
Tebi ocigledno definicija prijatelja uopste nije jasna!

A mene pitas koliko imam poznanika i prijatelja sa berze? Nasao si pogresnog coveka da pitas za to obzirom da sam ja ovde jako dugo i da sam mnoge zaduzio i da se sa mnogima privatno druzim i vidjam - krug prijatelja mi je ogroman gde god da se okrenem tako da nemoj meni prosipati te pateticne gluposti jer si u odnosu na mene veoma mali - iz te perspektive a nadovezuje se na sve ono gore izreceno!

Prvo ja nisam nigde rekao da si ti jajara niti sam pomenuo taj izraz vec sam rekao da Srbin voli sve sto je jeftino i dzabe , to je generalno istina, to se ne moze poreci !

Drugo da si sam kriv to jesi i pre svega nemoj da bes iskaljujes na druge ljude zato sto ti ukazujemo na gresku dok se ti ne osecas tako!

Sta mislis ko je mudriji, ja koji ne verujem svakom niti imam potrebe ili ti koji si tako `velikog` srca i volis da se druzis sa ljudima a? Sto si sad prevaren da ne kazem naguzen?

A sto se tice Vlade ja coveka licno ni ne poznajem, branio sam neke njegove stavove za to sto je bio u pravu kao sto sam ga kritikovao za to sto pljuje po Srbima.

Ali kako god okrenes da su Srbi jajare i to je istina. Toliko je nas narod postao kvaran da nema dalje. Uostalom vidis i sam na svom primeru kako si za sitno izvacaren.

I nakon svega, nije mi jasno sto si moj post izdvojio i zasto si mi se takvim tonom obratio?

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

:: @Sk
:: Da, veoma je jadno kad verujes ljudima, je l` tako Sky
:: Koliko ti imas prijatelja ovde na forumu i koliko si ih preko ovog foruma upoznao
:: Ja sam upoznao sigurno 10 ljudi sa PC Berze (starih clanova), svi su OK ljudi i drago mi je da sam neke upoznao, a neke cu tek licno da vidim. Sa svima gledam da imam korektan odnos, nikoga da zajebem, ako mogu da pomognem tu sam, a ako ne onda necu da odmazem
:: A ti se druzi sa Wladom, nemojte nikome verovati, bolje je da sedite u sobi i divite se vasim grafickim karticama-to su vam drugari i prijatelji (ovo je apropo da smo mi Srbi uvek bili jajare jer Boze moj, nismo bas svi bogati kao vas dvojica muzikanata..ti sviras na jednom instrumentu, a ovaj tvoj drugar verujem na nekom duvackom.. )
::
:: Pozdrav svima i hvala na pomoci-stvarno ste kraljevi (zato volim ovaj forum), javljam se za dan-dva.
::
:: CM HAF 932+Seasonic SS-750
:: AMD FX 8320@4GHz+Xigmatek Balder128
:: GA-990XA-UD
:: Crucial 2x4 GB DDR3 Ballistix LE
:: Seagate 1TB+Samsung 2 TB F
:: ASUS ATI 7950 3GB DDR
:: ASUS Xonar STX+Genius SW 120
:: Dell U2412
:: Logitech G105+MX518
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
milosikaca Re: Re: Re: Re: Re: Re: >> 16.03.2014. 17:24 #545995

status: user
broj poruka: 1081
Imarkovic

nema potrebe da se brecas i da vatriras...u svom zivotu imam dovoljno srece to sto ti nemas nema potrebe na forumu da iskaljujes. Ljudi vrlo dobro znaju kakav sam ti da ih ucis sigurno neces.da se pravdam vise necu jer ne moram a ti nastavi da pricas sam sa sobom(upropasti coveku temu bezveze) a s obzirom da je tema vec off admin bi mogao jedan lock ili bas da izbrise nebitne postove... pozz .)



Intel I7 4770K@Alpenfohn K2
ASUS Z87-A
2x8GB Kingston HyperX 1600Mhz
GA 270X WF3
Fractal Design Define R4+window@Seasonic 660XP
Samsung 840 EVO 250GB,2x2TB WD Green
Xonar DX
Logitech Z906 5.1
MX Performanse
G105 MW3

:: Apsolutno ti sve verujem, jer imao sam prilike u sve ovo napisano u tvom postu da se i sam uverim, ponestalo je sredstava za pranje.
:: Drugima koji sa tobom saradjuju mogu da pozelim samo srecu.
::
:: :: U mene hvala bogu ljudi imaju dovoljno poverenja i kao takvi naravno mi salju njihove komponente unapred bez placanja otkupa naravno `NA POVERENJE` koje ti nazalost nemas sto mi opet od tebe i ne treba da ne duzim ponovo
::
:: Ti nazalost nisi od tih ljudi, to je jasno, vec klasican preprodavac, koga ocito nije briga ni za sta drugo, sem za PARE
::
:: ::
:: :: dal bi i radnji rekao da prodaju reparirane stvari koja bi ti crkla i pre nego sto bi prikopcao i vredjao prodavce na licu mesta zasto su bas tebi UVALILI a ne nekom drugom?
::
:: Odlicno ti znas sta prodajes, samo se pravis naivan, i naravno da ces sakriti od svakog da je reparirano, sto se vidi iz prilozenog dole gde si napisao: `popravljane komponente hvala bogu ne prodajem al prodajem polovne i nove sa i bez garancije(pretezno sa garancijom).`
::
:: ::
:: :: popravljane komponente hvala bogu ne prodajem al prodajem polovne i nove sa i bez garancije(pretezno sa garancijom)
:: ::
:: :: odjavljujem se iz teme nema svrhe vise nastavljati se sa tobom a imam pametnija posla nedelja je lep dan .
:: ::
:: :
:: ::
:: ::
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: >> 16.03.2014. 17:39 #545996

status: user
broj poruka: 18940
Moja i tvoja sreca apsolutno nema veze sa kupoprodajom PC komponenti, vrlo interesantna koncepcija definisanja zivota, ali dobro, postujem tvoje posmatranje. Verujem da ceo forum zna da si dobrica i posten, jer te ovde svi licno poznaju . Isto kao i mene. Nema potrebe nikoga da poducavam i ucim, kakav je ko, do toga se dolazi iskustvima kupoprodaje.

:: Imarkovi
::
:: nema potrebe da se brecas i da vatriras...u svom zivotu imam dovoljno srece to sto ti nemas nema potrebe na forumu da iskaljujes. Ljudi vrlo dobro znaju kakav sam ti da ih ucis sigurno neces.da se pravdam vise necu jer ne moram a ti nastavi da pricas sam sa sobom(upropasti coveku temu bezveze) a s obzirom da je tema vec off admin bi mogao jedan lock ili bas da izbrise nebitne postove... pozz .
::
::
::
:: Intel I7 4770K@Alpenfohn K
:: ASUS Z87-
:: 2x8GB Kingston HyperX 1600Mh
:: GA 270X WF
:: Fractal Design Define R4+window@Seasonic 660X
:: Samsung 840 EVO 250GB,2x2TB WD Gree
:: Xonar D
:: Logitech Z906 5.
:: MX Performans
:: G105 MW
::
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
milosikaca Re: Re: >> 16.03.2014. 17:48 #545997

status: user
broj poruka: 1081
Naravno da me dobar deo ovog a i svakog drugog foruma dobro zna jer se dobar glas daleko cuje

pozz svim dobrim ljudima sa ovog foruma i prijatno nedeljno vece



Intel I7 4770K@Alpenfohn K2
ASUS Z87-A
2x8GB Kingston HyperX 1600Mhz
GA 270X WF3
Fractal Design Define R4+window@Seasonic 660XP2
Samsung 840 EVO 250GB,2x2TB WD Green
Xonar DX
Logitech Z906 5.1
MX Performanse
G105 MW3

:: Moja i tvoja sreca apsolutno nema veze sa kupoprodajom PC komponenti, vrlo interesantna koncepcija definisanja zivota, ali dobro, postujem tvoje posmatranje. Verujem da ceo forum zna da si dobrica i posten, jer te ovde svi licno poznaju . Isto kao i mene. Nema potrebe nikoga da poducavam i ucim, kakav je ko, do toga se dolazi iskustvima kupoprodaje
::
:: :: Imarkovi
:: ::
:: :: nema potrebe da se brecas i da vatriras...u svom zivotu imam dovoljno srece to sto ti nemas nema potrebe na forumu da iskaljujes. Ljudi vrlo dobro znaju kakav sam ti da ih ucis sigurno neces.da se pravdam vise necu jer ne moram a ti nastavi da pricas sam sa sobom(upropasti coveku temu bezveze) a s obzirom da je tema vec off admin bi mogao jedan lock ili bas da izbrise nebitne postove... pozz .
:: ::
:: ::
:: ::
:: :: Intel I7 4770K@Alpenfohn K
:: :: ASUS Z87-
:: :: 2x8GB Kingston HyperX 1600Mh
:: :: GA 270X WF
:: :: Fractal Design Define R4+window@Seasonic 660X
:: :: Samsung 840 EVO 250GB,2x2TB WD Gree
:: :: Xonar D
:: :: Logitech Z906 5.
:: :: MX Performans
:: :: G105 MW
:: ::
:: :: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Re: Re: >> 16.03.2014. 19:07 #546003

status: user
broj poruka: 18940
Aha, vidim javljaju se non-stop, polomise se ljudi

PS los glas se cuje jos dalje.


:: Naravno da me dobar deo ovog a i svakog drugog foruma dobro zna jer se dobar glas daleko cuje
::
:: pozz svim dobrim ljudima sa ovog foruma i prijatno nedeljno vece
::
::
::
:: Intel I7 4770K@Alpenfohn K
:: ASUS Z87-
:: 2x8GB Kingston HyperX 1600Mh
:: GA 270X WF
:: Fractal Design Define R4+window@Seasonic 660XP
:: Samsung 840 EVO 250GB,2x2TB WD Gree
:: Xonar D
:: Logitech Z906 5.
:: MX Performans
:: G105 MW
::
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Jebote kakva tema... 16.03.2014. 23:16 #546009

status: user
broj poruka: 12785
.....


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dule2303 Postenje 16.03.2014. 23:49 #546010

status: user
broj poruka: 84
Ima li ko posten uopste ovde ????????


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gliga79 Re: Postenje 16.03.2014. 23:53 #546011

status: user
broj poruka: 4641
http://www.youtube.com/watch?v=9cX_bxyeSmA


Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G

:: Ima li ko posten uopste ovde ???????
::
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Vodos Re: kakva tema... 16.03.2014. 23:57 #546014

status: user
broj poruka: 864
tek ce da se vidi epilog...

Bili izbori danas, a od jutra sa naostrenim sekirama ponovo cepanje...

Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
operator re 17.03.2014. 03:39 #546025

status: user
broj poruka: 4225
Sa par ljudi sa kojima sam poslovao, nastaviću, ali dobro ću razmisliti da li ću u kuću ikoga više pustiti odavde.
Svi smo mi u problemima.
Bio sam i ja prošle godine dužan preko 17 000 eura, pa sam vratio.
Najbitnije je ostati čovjek.
A zapjeniti za 50e, e to znači da je i njemu dogorilo do nokata.
Ima ovdje 6-ro ljudi koji su mi dužni od 2 mjeseca, pa do godinu dana, pa ih nikada ne bih prozvao po imenu ili da se žalim drugima na to.
I rođače, dužni su mi malo više od tih 50e i nisam ih prozivao.

@JE3O u krajnjem slučaju, bilo ko, da je pazario, bi se zajebao.
Iskreno, i ja sam razmišljao da pazarim, ali ja ne plaćam komplet preko 3500 din 2x4 GB polovne.

@MilosiKaca
Sa tobom sam poslovao i sve je bilo ok.
Kada ne bi bilo, to bih riješio sa tobom.
Ne bih te prozivao kao imarkovic, to je sigurno.

Offtopic
Evo da se i ja izjadam.
Od nekoga ko je imao firmu i 20 zaposlenih ljudi, 2008 godine sam prevarom od strane EPS-a i PTT-a postao, neko ko radi za druge i to za 5 do 50 puta manji iznos od onoga, koji sam ja plaćao drugima, koji su radili za mene(prvo me je sjebao Naftagas 2004 godine, ali sam se oporavio materijalno).
Do dana današnjeg, nikoga nema ko može reći da sam ga prevario ili bilo šta drugo na temu nepoštenja.
A kako mi se to vratilo ?
Da ne kažem, kako su me određene osobe i prozivale bez ikakvog razloga, po drugim osnovama.
Ja se ne ljutim na njih, to je ogledalo njih, a ne mene.
Svako sranje u životu ne traje dugo, pa ni ovo.
Sada imamo vlast kakvu smo tražili, prema tome tako će nam i biti.
Prava na sudu nemammo, jer ja imam preko 70 odluka suda da sam u pravu i da su dužni da mi isplate, ali ni na jednom riješenju nemam da žalba ne odlaže izvršenje(uplate mi po 50-100e mjesečno i na sudu tvrde da plaćaju sa tim iznosom - isplatiće me negdje 2562 godine).
Otišao je prvo jedan stan 2008 godine, kada sam posudio pare iz banke na 7 dana( 50 000e), a Naftagas me zavrnuo.
Zamalo da ode i drugi i zamalo da izgubim glavu.
Fasovao rak i nakon 6 godina borbe jedva ostao sam živ.
Niko nije bez problema.
Bolesnom treba samo da je zdrav, a zdravom sve ostalo.

Da su živi prijatelji, koji su poginuli 2007 godine u Australiji(pobijeni su), sada nam ne bi ni Dačić mogao da uzme 10%, kao što je pokušao Nenad Čanak.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
h4v0kk @The Omicron Guy 17.03.2014. 04:00 #546028

status: user
broj poruka: 326
:: Sa par ljudi sa kojima sam poslovao, nastaviću, ali dobro ću razmisliti da li ću u kuću ikoga više pustiti odavde

A koga si ti ikada i pustio u kuću, odavde?
Ili zaista JESI pustio nekoga, ali je bio onaj fazon `ko vidi pajpove Omicron kulera i priča o tome - umreće najgorom smrću?`
Vidim... Baš su potvrdili tvoje priče o Omicron kulerima.

Ti si PATOLOŠKI lažov. Ne verujem da si zao čovek, ali si svakako fantazer, a zašto umišljaš fantazije, u to neću da ulazim.
NIGDE, znači NIGDE na Internetu, nigde među stranicama i slikama indeksiranim od strane Gugla ne postoje `komponente` koje ti `držiš` u svom kompu, i o kojima si pričao. NIGDE.

:: Svi smo mi u problemima
I jesmo. Ali sve zavisi od toga kako se neko ponaša kad je pritisnut problemima.
Ja sam 2008. bio u situaciji da mi ostane po 10 dinara u džepu, a pre toga sam isto bio u takvoj situaciji 2002., pa opet nikoga nisam pokrao niti ikome ostao dužan.

:: Bio sam i ja prošle godine dužan preko 17 000 eura, pa sam vratio
Da. Obrnuo si šleper Omicron kulera, i eto profita od 17 000 eka, samo tako.
Ne fantaziraj, da ne upotrebim neku mnogo težu reč koja ima veze sa fiziološkom radnjom.

:: Najbitnije je ostati čovjek
Ko je odslužio vojsku, i stekao Omicron kuler - taj može da se ženi.

:: A zapjeniti za 50e, e to znači da je i njemu dogorilo do nokata
Niko nije `zapenio`. Ja ni jednu psovku, ni jednu ružnu reč, ni jedan `epitet` nisam uputio nikome. Nikoga nisam nazvao `prevarantom`, `lopovom` niti bilo šta slično, niti sam ikoga opsovao. Samo sam izrazio svoje razočarenje, i nisam slagao ni 0.001% u vezi situacije.
Dok ti lažeš kako zineš, jer si patološki fantazer.

:: Ima ovdje 6-ro ljudi koji su mi dužni od 2 mjeseca, pa do godinu dana, pa ih nikada ne bih prozvao po imenu ili da se žalim drugima na to
Je li? Kad ti drugi duguju, ti opušteno opraštaš dugove - a to što, na kraju, zbog propalih/nevraćenih dugova može, na primer, tvojoj ženi ili deci da zafali `kruha` na stolu, to nema veze?

:: I rođače, dužni su mi malo više od tih 50e i nisam ih prozivao
Jesi li im to prodao Omicron kulere na veresiju, pa ti još nisu platili?
Verujem ti. I razumem te: ti shvataš da su oni još pod šokom i fascinacijom performansama Omicron kulera, i znaš da će ti platiti onda kad ih malo popusti fascinacija, kad se otrezne od tog `eye-opener` utiska, kad su videli kako su im temperature procesora pale.

Ne fantaziraj više, i bolje ćuti. Ne turaj nos u stvari drugih ljudi koje se TEBE ne tiču, jer si ionako ovde provaljen kao fantazer, da ne kažem klasični lažov.

Do sada ti se nisam obraćao, niti me je interesovalo da se mešam u tvoje stvari, ali - braćala - ako ti turaš nosinu u moje stvari, `vala ću te postaviti na tvoje mesto - a to mesto je da si ti fantazer i lažov koji regularno izmišlja stvari, i kao takvom, tebi se može verovati nekih 5% od onoga što iznosiš na ovom forumu.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
operator re 17.03.2014. 04:22 #546029

status: user
broj poruka: 4225
Havok, leči se.
Neophodno ti je.
A to ko laže, ti najbolje znaš.
Nabolje znaš ko raspolaže sa kolikim kešom.
A ti si samo pored čovjeka prošao.
Ne, ne opraštam, ali razumijem da su ljudi u lošoj situaciji.
I sam sam bio do prije mjesec dana.

I daaaa.
Prodao sam im Omicron kulere na veresiju i nisu platili.
Buaaaa, jadan ja.

Moja bivša žena i sin nisu nikada živjeli ovdje U Srbiji, niti sam sebi dopustio da sin dođe da živi ovdje 2010 godine, mada mu se jako dopao Beograd, Novi Sad i Sremski Karlovci.
Držao sam ih podalje od svih sranja.

I ti si totalno izgubio kompas, jer nije post upućen tebi, ali očigledno da si se primio na tuđe, po običaju.
Daleko si ti da ti možeš mene postaviti na moje mjesto, dečko.
Mnogo daleko od toga, ali uživaj u svojim glupostima.
Kada sam shvatio situaciju na PC Berzi, opušteno sam navikao da me neko odavde proziva, jer samo to djeca i mogu, ništa više.
Prije 10 godina, letio sam u obračun za tako teške riječi, sada više ne.
A tebi savjetujem Aleksandropin, Tomadol i Đitlerocilin.
Smiriće te malo u ovo doba previranja da znaš ko si, jer si izgubio kompas.
Koliko ti se može vjerovati ?
To ne mogu da kažem, jer te ne poznajem.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
h4v0kk Re: re 17.03.2014. 04:37 #546030

status: user
broj poruka: 326
:: I ti si totalno izgubio kompas, jer nije post upućen tebi, ali očigledno da si se primio na tuđe, po običaju

Znači, nisi se bio obratio meni, nego si izneo kritiku zbog toga što je osnivač teme (JE3A) eksponirao lika koji ga je praktično i prosto prevario, prodavši mu nešto drugo u odnosu na to što je trebalo da mu proda?

To kritikuješ? Misliš da nije trebalo da iznese podatke o prevarantu?

Za tvoju informaciju, I JA sam svojevremeno bio kontaktirao tog istog prevaranta koji je prevario JE3U, kad je taj prevarant bio oglašavao AMD X6 1090T i matičnu. Sva sreća, pa sam ja insistirao da to donese kod mene da istestiramo, pa je on odbio, jer je `trenutno bolestan` i `ne može da dolazi do mene`.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
operator re 17.03.2014. 04:59 #546031

status: user
broj poruka: 4225
Uvijek treba iznijeti podatke o prevarantima.

A nigdje u mom postu nje bilo tvog imena, a osjećao si se prozvan.

Samo direktno preuzimanje i ništa više.

Naravno u ruksaku uvijek nosim šta mi treba za testiranje(memoriju, hard, GPU, CPU, tastaturu gumiranu i miševe za svaki slučaj).

I znam koliko je teško, ali ono za prozivanje mogu oprostiti, ali neću zaboraviti h4v0kk.

Nigdje te nisam napadao, ali sve ide i po zasluzi.

Jedinom liku kojem sam dozvolio za prozivanje da me pozove je Dexter013 i da dođe i vidi hladnjak Omicron, nikada nije ni pozvao niti se na bilo koji drugi način dogovorio sa mnom o dolasku.
A nebuloze koje je pisao, to na stranu.

Isto kao i ti.
ZApjeniš i ne razmišljaš.
Sve to prođe nakon određenog perioda.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 17.03.2014. 07:35 #546034

status: user
broj poruka: 4054

u januaru ste rekli lova u aprilu , od tog obecanja proslo je godinu dana

ovde lete flopyi kao surikeni


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
misicm Re: re 17.03.2014. 10:09 #546050

status: user
broj poruka: 360
Sad svi vidite kakav je Dexter covek. Ceo forum ispasta zbog njegove prokockane sanse da zove operatera i ode da vidi uzivo Omicron komponente. I da je na Mars, vredelo bi. :)

::
:: Jedinom liku kojem sam dozvolio za prozivanje da me pozove je Dexter013 i da dođe i vidi hladnjak Omicron, nikada nije ni pozvao niti se na bilo koji drugi način dogovorio sa mnom o dolasku
:: A nebuloze koje je pisao, to na stranu
::
:: Isto kao i ti
:: ZApjeniš i ne razmišljaš
:: Sve to prođe nakon određenog perioda
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 @misicm 17.03.2014. 10:18 #546051

status: user
broj poruka: 17084
E jbg, samo jedan poziv.
Inace, jos jedna legendarna hall of fame tema na berzi...

Cpu: FX 6300 @4 Ghz
Cooler:CM v8 GTS
GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 OC
Ram:10 Gb Kingston
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Keyboard: Logitech iluminated
Mouse:Mx 518
Screen Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
naruto 8GB DDR3 LOPOV i PREVARANT! 31.03.2014. 16:17 #547715

status: user
broj poruka: 141
Kakav je epilog?Pola rodbine radi u muriji + komsija, tresla se gora - rodio se mis?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 5 OD 6  
Broj postavljenih tema: 60276. Broj poslatih odgovora: 646109.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs