Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Dopuna:PlexWriter 52/24/52
STRANA 1 OD 1
Hard2geT Dopuna:PlexWriter 52/24/52 26.10.2004. 16:37 T138

status: user
broj poruka: 2
Prilikom pokusaja rezanja CDR diskova Nero 5.5 mi ispisuje poruku da na disku nema dovoljno mesta iako je disk prazan. Sa diskovima Verbatim DataLife mi izbacuje navedenu poruku, a sa DataLife plus izbacuje da ce narezati ali sa mogucim greskama.Kada ukljucim overburn Nero me upozori da ce narezati disk, ali sa mogucim greskama. Oznaka rezaca je PlexWriter 52/24/52. CDR PX-W5224A. Firmware version 1.03. Ako neko zna resenje, molim da mi sto pre odgovori dok nisam otisao do prodavca da mu ga razbijem o glavu ( pod garancijom je ) !!!!!!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
20Alvaro Re:Plextor 27.10.2004. 02:57 #255

status: user
broj poruka: 288
Imas najbolji rezac i jos se bunis. Zasto bi nekom razbio glavu sa tim rezacem, nije prodavac kriv sto ti neznas taj uredjaj da koristis. Kao sto ti je receno, nabavi novu verziju Nero-a, enable overburn; A to sto ti pisu da ti disk nece kako treba narezati sa ukljucenom tom opcijom, to nema nikakve veze, s`tim sto pise. To je samo jedan vid pravne zastite, da ih ne bi mogao tuziti (mislim na Ahead Software) ako ti se prilikom ukljucene overburn opcije disk lose nareze ili unisti.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
olic plextor? 28.10.2004. 15:27 #256

status: user
broj poruka: 29
.. imam dvdr plextor px 708a i kupio sam ga jer tvrde da je najbolji, hm najbolji za čije uslove? Možda za preko, ali ovde neće da čita no name diskove, malo oštećeni dicovi koji su mi prolazili na necu i lg ju ne prolaze, rw radi samo ako se uključi full erase, jedanput nedeljno mi promeni udma 2 na pio mode tako sam uništio već 5-6 diskova i mislim da ću da ga menjam za nec ili čak lg.Recenzije lepe ali praktično u srbiji neodgovarajuće standardu. Preporučujem ti da ga zameniš jeftinijim uređajem koji će da ti odradi posao bez da se cimaš i zezaš sa ćudljivošću ovog "prvoklasnog" optičkog uređaja.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
20Alvaro Re:PlexWriter 52/24/52 29.10.2004. 03:41 #257

status: user
broj poruka: 288
Covek prica o CD-RRW uredjaima a ne o DVD uredjajima. Ja sam samo rekao da su bogovi za rezanje CDova a ne DVDova. Po pitanju rezanja DVDova Pioneer je bog.


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
2bad4u Plex 29.10.2004. 17:43 #258

status: user
broj poruka: 4
Choveche govorish o plextor-u! Bolje ne mozes da nadjes u domenu pisacha, i DVD pisacha! Lichno koristim Plex vetj nekoliko godina, i nemam apsolutno ni jednu primedbu, chak sta vishe za to vreme koristenja nisam (niti je rezach)"ubio" ni jedan komad bilo kog medija!!
Sto se chitanja tiche takodje radi besprekorno, kada imam problema sa ostecenim diskovima, prochita i ono sto drugi uredjaji ni ne vide!!
Moja impresija je da kada bih i list papira ubacio u njega da bi ga narezao bez greske!!
nisam bas toliko los, takva mi je priroda samo!?!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60276. Broj poslatih odgovora: 646116.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs