Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Da ili ne?!?!?!?!
STRANA 1 OD 1
agresorgsp Da ili ne?!?!?!?! 31.05.2006. 20:08 T1844

status: user
broj poruka: 140
Da li valjaju nesto ovi novi plextorovi DVD rezaci(750,755,760A)?????Da li su bolji od 716A ili 716SA jer ovi imaju po 8MB kesa a ovi novi po 2MB????Pozdrav.PS.I do koliko para imaju da se nadju navedeni modeli i gde........
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Mikina baba kaže... 31.05.2006. 21:32 #6266

status: user
broj poruka: 6643
Eto, u prethodnom postu sam opanjkavao LiteOn, a slično se može reći za Plextor-a po pitanju istorijata DVD rezača, (ukratko: sramota).
Analogno novom LiteOn-u, i za najnoviji Plextor se daju briljantni rezultati (napokon) koji bar nekako opravdavaju cenu. Ne znam ko ga je ovde probao i ima li ga igde... ali pokušaj. Mišljenje je sa "nezavisnih" cd-dvd sajtova koje svi mi manje ili više, čitamo a, čiji autori, jel`te, žive isključivo od ljubavi i vazduha a energiju crpe sa sunca, preko dana... a kao poznati isposnici ne primaju mito, ovaj, donacije.
Za Plextora kao i za Apple važi jedno pravilo: plaća se masno i na osnovu toga nema mesta razmišljanju da li si ili nisi kupio shit, kao dogma, ponavljaš sebi svako veče da si kupio najbolje na svetu i ubeđuješ žučno i sa visine u to sve oko sebe (pogotovo ako nemaju para ili mogućnosti da to nabave).
U svakom slučaju, nije najgori, a i to je nešto kad se ulažu pare.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
urosk Preskoci 31.05.2006. 21:36 #6267

status: user
broj poruka: 462
Iskreno receno plextor ne odudara ako ne malo onda uopste od konkurencije, jako je slab sa losim medijima, spor je i pritom drasticno skuplji! Tako da bih ti od srca preporucio da preskocis sve plextore i uymes pionira 111 ya 40 eur i zavrsis posao!


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gagimil Da ne otvaram nov 01.06.2006. 20:25 #6282

status: user
broj poruka: 172
Vidim svi razmisljaju o kupovini novog DVD rezaca. Daj da razmisljamo malo o losim medijima kojima je preplavljeno nase trziste. Po mojoj proceni ima ih vise od 80 procenata. Da li sam ja l.d ili samo ja i moji ortaci imamo problema? Cak i novi DVD rezaci i citaci, konkretno Pioneer,NEC,LG itd ne mogu da ih ocitaju i ako su ih predhodno narezali. Ako je resenje juriti neke nepoznate marke DVD medija da bi bili zadovoljni , onda ...
ode mast u propast.Poz.


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
karaklajic ... 02.06.2006. 04:24 #6286

status: user
broj poruka: 8
Svaka cast Plextoru stvarno su najbolji ali brate mili preskupi su! Mozda vise treba obracati paznju na medije koji se kupuju. Prodaju ih po buvljcima gde se danima prze na suncu, kisnu...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60276. Broj poslatih odgovora: 646112.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs