Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Plextor CD-RW i DVD-RW - gde kupitit - ko je uvoznik ?
STRANA 1 OD 1
Hill Plextor CD-RW i DVD-RW - gde kupitit - ko je uvoznik ? 03.09.2006. 02:49 T2189

status: user
broj poruka: 19

Jurim malo skuplje profi CD i DVD rezace pa me interesuje ko je uvoznik za PLEXTOR ? Ako neko zna. Ili u najgorem slucaju d ali neko donosi iz Nemacke ili Austrije robu po porudzbini uz razumnu proviziju ?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Berza, berza 03.09.2006. 22:07 #7904

status: user
broj poruka: 6643
Da li ti je bitan podatak ko je stvarni uvoznik ili želiš da ga kupiš?
Ako je ovo drugo, pa ovde na berzi proveri lepo pod Kompjuteri/Berza komponenti - CD i DVD, Plextor baš sam juče nešto gledao i cena je preko 70€ što znači da mogu da se kupe 2 NEC-a ili 2 Pioneer-a ili nešto drugo pa i kombinacije. Brzine iste, a i sve ostalo je slično. A dvaput je dvaput.
Da li je neko exkluzivni uvoznik za Plextor-a ili je uvoz stihijski, ne znam, nije neki promet verovatno pa se i ne reklamira, firma je jednostavo dovoljno poznata da joj to i ne treba.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Hill Plextor 03.09.2006. 23:37 #7914

status: user
broj poruka: 19

@Pisko

Da budem precizan, za model koji zelim da kupim (a to je 760A) mogu da kupim 3 Pioneer-a 111 a za CD-RW mogu da kupim jedno 15 CD-RW -a sa berze. To samo znaci da taj Plextor ima nesto u sebi sto ga cinim vrednom spravom cim sam spreman da za CD-RW platim 110 eura a za DVD-RW 120 eura. Kao kod automobila, postiji Yugo ali postoji i Mercedes . A ima i Bentley. U svakom slucaju hvala na odgovoru.

poz.


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Jos kad bi... 04.09.2006. 11:41 #7923

status: user
broj poruka: 7761
Jos kad bi ga proizvodio sam Plextor onda bi bio na konju ovako nikad ne znas sta si kupio, da li je u pianju samo stampa ili sta drugo ili je zaista u pitanju pravi plextor.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Eto 04.09.2006. 19:44 #7941

status: user
broj poruka: 6643
Pa zar niko od reklamiranih ponuđača Plextor optike nema to što tražiš? Ja sam (letimično) ponovo pogledao, oglasa i firmi ovde na PC Berzi, pod komponentama CD-DVD+Plextor ima baš dosta.
Mislim, pošto gospoda iz pojedinih firmi često nisu baš ažurna u osvežavanju asortimana i cenovnika koje nude, ono što pročitaš ne znači i istinu tako da je ipak sve do telefona ili odlaska lično. Èesto je lošije nego što piše, ali često i bolje po pitanju cene i asortimana. Ako svi oni omanu, idi lepo na topic-e o kupovini preko interneta iz naše lepe zemlje, moguće je i dobija se roba /uz vreme i novac koji se potroše/ i kupi si nešto sam, direktno, od poznatog web prodavca u inostranstvu.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
KaiserSoze UVOZNIK 19.09.2006. 22:04 #8425

status: user
broj poruka: 568



Jedini pravi uvoznik PLEXTOR optike kod nas je EWE Computers, na kompletan asortiman daju proizvodjacku garanciju od 2 godine.
Jesu skupi ali i kvalitetni. Doduse, kao i kod ostalih proizvodjaca, neki modeli su bolji a neki losiji po pitanju optike i transporta.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60276. Broj poslatih odgovora: 646111.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs