E hvala momci probacu. Nego jos jedno pitanje, ovaj SGSII je sa MTS-a a meni treba sim free...guglam sad raznorazna resenja koja ne ukljucuju da odem u servis i dam im 30e, ali nisam se jos usudio da probam nesto sam...
Pitanje je da li neko mozda zna kako da otkljucam SGSII koji je sa MTS-a da bude sim free...
I moje je kupit u MTS a koristim VIP karticu moras prvo da ga Root-ujes pa onda skini ovaj program: http://goo.gl/tVvn2 Kad udjes u program onda ides pa onim step 1,2,3 i tel. ce se restartovati i onda ces dobiti mrezu bilo koju karticu stavio.
ja sam skoro otkljucavao SGS2. cena je uglavnom oko 1500din. Bolje odnesi da ti oni to urade profi nego da zaje*es nov telefon :) **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Njim sam i ja otkljucao galaxy S, nije komplikovano i radi.
:: I moje je kupit u MTS a koristim VIP karticu moras prvo da ga Root-ujes pa onda skini ovaj program :: http://goo.gl/tVvn :: Kad udjes u program onda ides pa onim step 1,2,3 i tel. ce se restartovati i onda ces dobiti mrezu bilo koju karticu stavio :: :: INTEL I5 2500K & TT FRIO = 4.5 GH :: ASUS P8Z68 DELUXE/GEN :: ASUS GTX 570 DCI :: KINGSTON 2X4GB 1600MHZ HYPERX GREY DDR :: SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5T :: TT OVERSEER RX-I & CHIEFTEC CFT 750 :: LOGITECH X-540 & X-FI TITANIU :: DELL U2312H :: ::
Preflashuj neki rom, moguće da ćeš i tako da ga otključaš. Imaš mnogo bolje romove od fabričkog sa tim po meni odvratnim TouchWiz-om. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: ja sam skoro otkljucavao SGS2. cena je uglavnom oko 1500din. Bolje odnesi da ti oni to urade profi nego da zaje*es nov telefon : :: *************************************************************** :: i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, :: MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640G :: ::
Na kraju sam nasao jednog decka koji ce super jeftino da mi odradi `klasican` unlock, bez neke aplikacije, preko drugara jednog idem pa ja prverenea kombinacija.
Rece mi taj decko(serviser) da je ok to otkljucavanje preko aplikacije ali da se desavalo da telefon `brikuje` posle nekog vremena i nekoliko `ributova`...znam ga nekoliko godina i lik nema potrebe da me laze, danas mu nosim telefon...
Kratak sam sa vremenom, putujem u nedelju pa mi je bitno da se unlock odradi dobro da ne bi imao posle problema, jer ko zna koliko ovakve zajebancije kostaju preko...
hvala svma za iGO to cu instalirati danas posle unlock-a, kad ugrabim vremena . Skyfire: ...frekfencija...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.