Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Nabavka kucista iz inostranstva
STRANA 1 OD 2  
imarkovic Nabavka kucista iz inostranstva 29.04.2021. 18:12 T68204

status: user
broj poruka: 18930
Ima li neko iskustva oko nabavljanja bas bas specificnih kucista?

@Pmfrulez, ti si nabavljao ono samurajsko kuciste, pisao si da si isao u Austriju po njega, to bi mi bila bas poslednja solucija, ali treba i to isto organizovati tamo.. Nemam iskustva.

Odmah pre nego sto mi neko kaze da probam preko domacih firmi, da napomenem da sam vec probao i problem je sto se uzima samo jedno skupo kuciste, ne mogu samo jedno da uvezu...

Kuciste koje hocu da uzmem je ovo: shorturl.at/dlJV4
Ako moze `Grey`, to bih voleo da uzmem. Lepo je i silver, sve dok nije pink :)

Nema ga ni na ipon.hu, ali cuo sam da su ga imali, pratim i tu.
Iz Caseking-a ne mogu da ga posalju, to je to.

Mora da moze da se nabavi nekako.

Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne
i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja.
Gordon Allport
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
duqp Re: Nabavka kucista iz inostranstva 29.04.2021. 19:31 #670239

status: user
broj poruka: 3466

Naravno da moras silver. Jer je pink napravljeno `one and only` uzeo ga Alrad sa pcberza tacka rs foruma
Bas bas special edition kao mysticchrome kod ford gt modela (automobil)

A sad vezano za temu, kupi ti neki `tvoj covek` ne mogu da kazem zena, znam da nije u Austriji :) i dotera, posalje po nekome ko dolazi, napravi se dil sa nekim od autobus prevoznika, kombija, jedino eto sto bih ja sugerisao je otpakivanje iz fabricke kutije i neka improvizacija, najlonima, kesama, folijama itd.

Probaj da napises @vodos ovde mozda jos čita forum ali ako ne, poslacu ti njegov broj na mejl, to je kolega forumas nas samo vidim da ga godinama nema da se oglasava.

Meni je ucinio ogromnu stvar nekad davno i to nije bilo vezano za racunare, komponente, tehniku :)

Ako su se stvari promenile, moze da te posavetuje sta i kako da uradis i sta je najbolja varijanta :)

Pratim temu, pa ako se ne odazove cimam ga ja i javljam ti kontakt na mejl ili mu pisi sam isceprkaj ga iz arhive ovde


Stari si ti haker imas celu pcberza bazu na nekom ext.ssd od 18tb haha

:: Ima li neko iskustva oko nabavljanja bas bas specificnih kucista?
::
:: @Pmfrulez, ti si nabavljao ono samurajsko kuciste, pisao si da si isao u Austriju po njega, to bi mi bila bas poslednja solucija, ali treba i to isto organizovati tamo.. Nemam iskustva
::
:: Odmah pre nego sto mi neko kaze da probam preko domacih firmi, da napomenem da sam vec probao i problem je sto se uzima samo jedno skupo kuciste, ne mogu samo jedno da uvezu..
::
:: Kuciste koje hocu da uzmem je ovo: shorturl.at/dlJV
:: Ako moze `Grey`, to bih voleo da uzmem. Lepo je i silver, sve dok nije pink :
::
:: Nema ga ni na ipon.hu, ali cuo sam da su ga imali, pratim i tu
:: Iz Caseking-a ne mogu da ga posalju, to je to
::
:: Mora da moze da se nabavi nekako
::
:: Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne
:: i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja
:: Gordon Allport
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alrad 29.04.2021. 20:09 #670241

status: user
broj poruka: 4739

E ajde prestani da sereš bre, koji ti je kurac. Prvi si počeo sa glupim koškanjima a i mislio sam da smo završili juče sa tim sranjima. I da nismo nema razloga da čoveku kvariš temu. Al šta te briga, ti si trol.

Markoviću, izvini, al stvarno nema potrebe da me neko zajebava bez razloga.
Traži da se briše ovo, ne znam šta da ti kažem. Sorry.

I btw, meni ne radi ovaj link što si dao, možda je do mene, ne znam.


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
duqp ... 29.04.2021. 21:21 #670242

status: user
broj poruka: 3466

Ja sam coveku odgovorio na pitanje koje je imao u vezi kućišta i nabavke a danas sam odlucio da tebi odgovorim za prozivanje i roze boju, pritom nisam uopste pominjao tvoje seksualno opredeljenje ali ako ti je sve pink da se slaze uz sandalice i karakter, evidentno je sta i kako.

Moze da prestane bilo sta samo onog momenta kad se izjasnis da si samo jedan wannabe mma fajter ali preko tastature i iza ekrana i kazes eto ponelo me je zaneo se na tastaturi pa sam odlucio da te prozivam i ja cu ti kulturno i fino odgovoriti da je ok i da se vise ne igramo i da mozes da izvadis lopaticu iz mog peska i produzis dalje.

Ja nisam ni pretio ni omalovazavao nikoga nikada ovde na forumu ni putem interneta generalno ni telefonom, ja sam primitivac i čovek sa sela i daleko sam ispod tog nivoa i tastatura mafijanja. Jbg.

Eh da, pa obrisi sam post, ili lupaj `prijavi adminu` sa nekoliko naloga koje vec pomenu neko da imas. Ako ti smeta, nemoj da citas, nemoj da odgovaras, ne obracaj mi se direktno a ako ne umes, raspitaj se oko forumske funkcije `ignore user` pa zamoli admine da je implementiraju specijalno zbog tebe.


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
FatWarez Trol, kako to gordo zvuči... 29.04.2021. 22:06 #670243

status: user
broj poruka: 98

Duqp, preuzeo si forum i dominiraš. Ponekad sam pitaš, sam odgovaraš, priče iz života, možeš da pomogneš oko telefona ali najbolje da odu u neki servis jer ti nemaš vremena, neko ti pomogao pre 5 godina pa će možda i sada kolegi sa foruma. Mislim, ok je što si trol i nisi ti kriv već je to tvoja priroda. Problem je što administracija ne preduzima ništa po t(v)om pitanju. Vidi, ne smetaš ali mnogo smaraš. Ne moraš baš svaku temu da kontaminiraš svojim mišljenjem i zapažanjem koje uglavnom ne pomaže nikome.

Ako nešto može da pomogne, imao sam dobrog druga pre 7-8 godina. Išao je kombijem u Nemačku. Uglavnom je donosio televizore i kompjutere. Ako se još time bavi, sigurno bi mogao da ti pomogne. Problem je što sam izgubio njegov broj. Ako se javi, poslaću ti njegov broj pa se vas dvojica dogovorite.

Eto, fali još samo micika sa par linkova zanimljivih samo njemu, naravno totalno izvan teme ili bilo čega smislenog, pa da tema bude ubogaljena gotovo do krajnjih rubova svemira.


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
duqp Re: Trol, kako to gordo zvuči... 29.04.2021. 22:11 #670244

status: user
broj poruka: 3466

Nista ja nisam preuzeo, forum je tu da se pise i diskutuje, administracija naravno treba i moze da radi sve sto treba po pitanju toga sto si ti naveo :)

Miciku naravno cekamo, njegovi linkovi su uvek dobrodosli iako ne reaguju svi na njih :)

::
:: Duqp, preuzeo si forum i dominiraš. Ponekad sam pitaš, sam odgovaraš, priče iz života, možeš da pomogneš oko telefona ali najbolje da odu u neki servis jer ti nemaš vremena, neko ti pomogao pre 5 godina pa će možda i sada kolegi sa foruma. Mislim, ok je što si trol i nisi ti kriv već je to tvoja priroda. Problem je što administracija ne preduzima ništa po t(v)om pitanju. Vidi, ne smetaš ali mnogo smaraš. Ne moraš baš svaku temu da kontaminiraš svojim mišljenjem i zapažanjem koje uglavnom ne pomaže nikome
::
:: Ako nešto može da pomogne, imao sam dobrog druga pre 7-8 godina. Išao je kombijem u Nemačku. Uglavnom je donosio televizore i kompjutere. Ako se još time bavi, sigurno bi mogao da ti pomogne. Problem je što sam izgubio njegov broj. Ako se javi, poslaću ti njegov broj pa se vas dvojica dogovorite
::
:: Eto, fali još samo micika sa par linkova zanimljivih samo njemu, naravno totalno izvan teme ili bilo čega smislenog, pa da tema bude ubogaljena gotovo do krajnjih rubova svemira
::
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
FatWarez 3200! Bravo! 29.04.2021. 22:24 #670245

status: user
broj poruka: 98

Čestitam na jubilarnoj poruci. Zvanično imaš 0.5% udela u akcijama Pc Berze. Sigurno nije bilo lako ali kada ima volje, svakako se nađe i način.
A sa stjuardesama si samo na `ćao`? Bekrijo, lolo.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alrad 29.04.2021. 22:31 #670247

status: user
broj poruka: 4739

Ali ovo sa bojom ti je jako glupo jer si sam rekao da nosiš roze telefon. Da sam to izmislio pa da mi vraćaš, to bi još i imalo nekog smisla. Razmisli šta radiš jer ispadaš glup. A naravno da sam se zaleteo, ja sam tastatura mmf fajter, priznajem sve. Da li ćeš sad prestati sa smaranjem svih? Nećeš jer ti je do sopstvene reči stalo kao do lanjskog snega.

FarWarez, nažalost zaboravio si operatera.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
duqp Re: 29.04.2021. 22:40 #670248

status: user
broj poruka: 3466

pink boja i rose gold metal na telefonu i laptopu ne znaci nista vezano za seksualne aktivnosti, a to sto ti imas fantazije neke i dao si sebi za pravo da tu roze boju pominjes u onom kontekstu, jbg odgovor ces dobiti jer sam eto odlucio da nisi vredan ignorisanja, da si totalna dileja ignorisao bih te, ne bih ni registrovao to tvoje landaranje. Ovako samo ti rokaj snimaj a budno oko prati sve i tu sam da ti odgovorim

@fet
Hvala na cestitkama, zanimljiv si veoma :)

::
:: Ali ovo sa bojom ti je jako glupo jer si sam rekao da nosiš roze telefon. Da sam to izmislio pa da mi vraćaš, to bi još i imalo nekog smisla. Razmisli šta radiš jer ispadaš glup. A naravno da sam se zaleteo, ja sam tastatura mmf fajter, priznajem sve. Da li ćeš sad prestati sa smaranjem svih? Nećeš jer ti je do sopstvene reči stalo kao do lanjskog snega
::
:: FarWarez, nažalost zaboravio si operatera
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
FatWarez Re: 29.04.2021. 22:44 #670249

status: user
broj poruka: 98


Operater? Dečko ima stila. Pratim njegov rad od samih početaka. Beše tu baš lepih stvari - prijatelj iz Japana, kibernetske ruke i noge, Omicron matične... Svašta nešto lepo. Ovi bez sadržaja me smaraju. Operatera nemoj da diraš, molim te. Doduše, mnogo se uozbiljio u poslednjih nekoliko godina. Znao je da blesne kao zvezda Danica ali sada više toga nema. Kako god, čovek je umetnik i nikada nije bio trol, kao neki koje znamo.

::
:: Ali ovo sa bojom ti je jako glupo jer si sam rekao da nosiš roze telefon. Da sam to izmislio pa da mi vraćaš, to bi još i imalo nekog smisla. Razmisli šta radiš jer ispadaš glup. A naravno da sam se zaleteo, ja sam tastatura mmf fajter, priznajem sve. Da li ćeš sad prestati sa smaranjem svih? Nećeš jer ti je do sopstvene reči stalo kao do lanjskog snega
::
:: FarWarez, nažalost zaboravio si operatera
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic >> 29.04.2021. 23:02 #670250

status: user
broj poruka: 18930
Bilo bi lepo da mi resite ovo kuciste, pa se posle za*ebavajte do sudnjega dana.

Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne
i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja.
Gordon Allport


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alrad 29.04.2021. 23:04 #670251

status: user
broj poruka: 4739

Nije se uozbiljio on nego on :) Sa tog naloga se javljaju Dr. Ozbiljni i Mr. Neozbiljni. A bio i treći neki. Meni iskreno nije smešan nikad bio jer su previše očigledne izmišljotine. Mada i to je bolje nego lažne a naizgled prave informacije koje daje Ozbiljni.



:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko Igore, ne valja link koji si postavio! 29.04.2021. 23:05 #670252

status: user
broj poruka: 4227

Pozdrav!

Vlada

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alrad 29.04.2021. 23:06 #670254

status: user
broj poruka: 4739

Rekoh mu odma`.

Igore, ne valja link koji si postavio!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Igore, ne valja link koji si postavio! 29.04.2021. 23:23 #670256

status: user
broj poruka: 18930
Uvek me zezne, predugacak je originalni link, evo: t.ly/W9oM
Zalman Z-Machine 300 je kuciste.

Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne
i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja.
Gordon Allport


::
:: Pozdrav
::
:: Vlad
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alrad 29.04.2021. 23:44 #670257

status: user
broj poruka: 4739

Brate izvini al ovo je ružno a košta ko solidna ofis konfiguracija. Imaš na Benchu onog lika što donosi.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: 29.04.2021. 23:47 #670258

status: user
broj poruka: 18930
Ukusi su razliciti, kog lika, kako se zove?

Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne
i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja.
Gordon Allport


::
:: Brate izvini al ovo je ružno a košta ko solidna ofis konfiguracija. Imaš na Benchu onog lika što donosi
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
duqp Re: Re: 29.04.2021. 23:49 #670259

status: user
broj poruka: 3466

vrhunski izgleda uzimaj to i trpaj noctue unutra

:: Ukusi su razliciti, kog lika, kako se zove
::
:: Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne
:: i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja
:: Gordon Allport
::
:: ::
:: :: Brate izvini al ovo je ružno a košta ko solidna ofis konfiguracija. Imaš na Benchu onog lika što donosi
:: ::
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alrad Re: Re: 30.04.2021. 00:07 #670260

status: user
broj poruka: 4739

Reći ću ti ako prijaviš spam i trol i to ne samo u ovoj temi nego i u svakoj sledećoj i ne samo u svojoj nego u svakoj i ne samo nekog nego sve.

:: Ukusi su razliciti, kog lika, kako se zove
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
duqp Re: Re: Re: 30.04.2021. 00:23 #670261

status: user
broj poruka: 3466

koja dominacija ove osobe haha reci ce ako prijavis haha

::
:: Reći ću ti ako prijaviš spam i trol i to ne samo u ovoj temi nego i u svakoj sledećoj i ne samo u svojoj nego u svakoj i ne samo nekog nego sve
::
:: :: Ukusi su razliciti, kog lika, kako se zove
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Clone Re: Nabavka kucista iz inostranstva 30.04.2021. 01:00 #670262

status: user
broj poruka: 26
NOVA Computers sa Novog Beograda prodaje Zalman kucista, vidi sa njima.


:: Ima li neko iskustva oko nabavljanja bas bas specificnih kucista?
::
:: @Pmfrulez, ti si nabavljao ono samurajsko kuciste, pisao si da si isao u Austriju po njega, to bi mi bila bas poslednja solucija, ali treba i to isto organizovati tamo.. Nemam iskustva
::
:: Odmah pre nego sto mi neko kaze da probam preko domacih firmi, da napomenem da sam vec probao i problem je sto se uzima samo jedno skupo kuciste, ne mogu samo jedno da uvezu..
::
:: Kuciste koje hocu da uzmem je ovo: shorturl.at/dlJV
:: Ako moze `Grey`, to bih voleo da uzmem. Lepo je i silver, sve dok nije pink :
::
:: Nema ga ni na ipon.hu, ali cuo sam da su ga imali, pratim i tu
:: Iz Caseking-a ne mogu da ga posalju, to je to
::
:: Mora da moze da se nabavi nekako
::
:: Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne
:: i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja
:: Gordon Allport
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Kuciste je odlicno 30.04.2021. 01:03 #670263

status: user
broj poruka: 9369
Ali moje dve zamerke su sto je ograniceno na mini itx ploce i sto se ta ploca montira naopako (desni poklopac, sendvic nosac).
Imas fancy, skupo, kvalitetno kuciste sa (naravno) providnim stranicama, lepo osvetljeno a sve oznake i logoe na ploci citas naopako.
Detalj koji mora da te nasmeje i potpuno baci senku na dozivljaj.

MBP Retina 13` Late 2012
macOS Catalina

I9-10900F/32GB/B460M/GTX1050ti/250GB/550W/Dell S2721DGFA

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic >> 30.04.2021. 06:01 #670264

status: user
broj poruka: 18930
iz iskustva kod Lian li-a, isto mi je okrenuta ploca, mogu ti reci da je to velika prednost i prakticno, kad god nesto baratam u kucistu, a ne rotiram ga, niti obaram, vec dok stoji, mnogo je lakse, a i ovako estetski mi se svidja. Za logo mi je totalno nebitno, to je sitan detalj :)

@alrade, neka sam cu da saznam, hvala ti na pomoci, dovoljno od tebe :)

@Clone, hvala, provericu sa njima, mada oduvek znam da imaju radnjicu tamo u ulicici izmedju Takovske i Starine Novaka, siguran si da je nova u pitanju?

Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne
i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja.
Gordon Allport


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Ma to su manje bitne stvari 30.04.2021. 11:13 #670268

status: user
broj poruka: 9369
Trazim dlaku u jajetu :)
Kuciste je odlicno.
Jedino pazi oko odabira ploce i to je to.

MBP Retina 13` Late 2012
macOS Catalina

I9-10900F/32GB/B460M/GTX1050ti/250GB/550W/Dell S2721DGFA

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
duqp Re: Ma to su manje bitne stvari 30.04.2021. 11:31 #670271

status: user
broj poruka: 3466

:D citanje logo-a naopacke haha tovari malo ovaj vmarc :D

Ja mislim da ce imarkovic da uradi full debrand i ploce i svih stikera i slova i brojeva i da napravi jednu srebrnu polugu sa malo stakla od cele masine :)

:: Trazim dlaku u jajetu :)
:: Kuciste je odlicno
:: Jedino pazi oko odabira ploce i to je to
::
:: MBP Retina 13` Late 201
:: macOS Catalin
::
:: I9-10900F/32GB/B460M/GTX1050ti/250GB/550W/Dell S2721DGFA
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko novicomp ima Zalman kućišta 30.04.2021. 12:38 #670272

status: user
broj poruka: 4227
i nalazi se na Novom Beogradu.

Pozdrav!

Vlada

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60264. Broj poslatih odgovora: 645987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs