U poslednjih 20 godina od kada sam se rodio zivelo se tesko za vreme sankcija al ovo danas je bolest nemas para da se prehranis a gde su racuni, kirija kakvi crni kompjuteri hardware ako kupis podlogu za mis neces imati za hleb a da ne pricamo o grafickoj i ostalo... To ko izdaje stanove lokale ili mu mama i tata drpaju negde ako su podmiceni onda to njihovo dete moze da `uziva` . Mi posteni da bezimo iz ove Srbije ovde nema buducnosti leba nema!!!!!!! niti ce biti!!!!!! sve gore i gore ide izmisljaju hiljadu novih zakona, pravila, propisa poslednji dinar da ti izvuku iz dzepa!
Nisam gledao kolko imam novca na racunu, kupio sam slusalice i tastaturu ,jeo,oprao kola i ostao na 1000 dinara koje sam danas morao da dam i sada moram da dzedzim jos nedelju dana bez novca. TV mi crko, na popravci,pa nemam sta ni da gledam.
Zbog DS-a radim. Cisto da vidimo kako `stoje` stvari u narodu. I ovo je `znacajan` segment nasega nam drustva. Paaaaa, nedajte se `smesti`... Recite sto vam je na dusi i u nocaniku... Nekako cemo `Drinkica` da onemogucimo da cita ovo...
Slabo, nije da ću umreti, ali sam zarađujem za život, pa i za hardware, prošle godine sam se poprilično izuo za komp, sad neke druge strane pokrivam...i tako u krug. Kad sam bio klinac(osnovna/srednja škola) niko nije imao kinte, a kamoli za neki ultra/mega/giga komp, kad vidim današnje bubuljičave pubertetlije(a znam ih mnogo) kako uživaju(a ponekad se još i žale) sa novim mašinama, a sve im mame i tate platili da deca budu srećna i da imaju 100 kila u osmom osnovne, a oni debeli debili samo igrice pikaju...ma...da su doživeli 90-te znali bi šta je dno. Ali polako, doći će nam opet 90-te. Ničija nije gorela do zore!
EDIT: Nemojte pominjati političke ličnosti i implicirati politiku, jer će tema biti obrisana.
Retardirane generacije sve poremeceno danas se ljubav dece i kompletno 99% ljudi kupuje novcem zalosno skroz!!! a ti sabani mali slusaju kao devedesete tripuju se nesto a devedesetih se vecina njih buckalo u jajima! ja kada sam igrao igrice oni nisu imali tv u kuci a sada se tripuju nesto kupuju kompove i igraju counter strike kao gledaju fps da im bude 600 , lol strasno imbecili
Kao i do sada što je bilo na opštenarodnu korist? Teško brate. Veliki sam patriota, ali mislim i to otvoreno kažem da treba bežati odavde. Obrazložio bih dalje svoje izlaganje, ali bih morao da se izražavam političkim jezikom, a sa tim da da povučem još neke stvari... Inače Shomi, tema ti je na pravom mestu iako je ovo IT forum. Pozz.
:: Okupicemo se 2020-te, da se dogovorimo oko toga, sta smo u 2012-oj trebali da ucinimo.Ne berite brigu... `Biti ce to` na opstenakaradnu korist :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me! :: ::
Su krivi za sve kakav roditelj takvo i dete u 90% slucaja! a kakve generacije tek dolaze??? debili teski i debilke, bezte iz ove bede od drzave! moj savet!
Aj ja cu ovo da napisam kao da se pozalim kako je kod mene :)
Prvi komp mi uzela keva, bio je celeron 1.2ghz, 128mb rama, gforce mx, crt 15`, ploca i nzm koja je bila, neki asus ili mzoda msi..... Posle toga kako me drzava placa preko penzionog oko 9k dinara mesecno, keva radi u osrednjoj firmi sa visom skolom(koju naravno ne uvazavaju dovoljno da bi shodno tome zaradjivala), i dedina penzija....... krpimo se nekako, komp zadnjih 7 8 godina iskljucivo uzimam komponente uz doplatu za moje, i to je nesto osrednje(iz potpisa se vidi), i tako dalje, s obzirom da nesto slabije da cu imati posla sa ovom Visokom Tehnickom Skolom, nzm od cega cu imati zaradu :(
:: Slabo, nije da ću umreti, ali sam zarađujem za život, pa i za hardware, prošle godine sam se poprilično izuo za komp, sad neke druge strane pokrivam...i tako u krug. Kad sam bio klinac(osnovna/srednja škola) niko nije imao kinte, a kamoli za neki ultra/mega/giga komp, kad vidim današnje bubuljičave pubertetlije(a znam ih mnogo) kako uživaju(a ponekad se još i žale) sa novim mašinama, a sve im mame i tate platili da deca budu srećna i da imaju 100 kila u osmom osnovne, a oni debeli debili samo igrice pikaju...ma...da su doživeli 90-te znali bi šta je dno. Ali polako, doći će nam opet 90-te :: Ničija nije gorela do zore :: :: EDIT: Nemojte pominjati političke ličnosti i implicirati politiku, jer će tema biti obrisana :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1576909 :: ::
Teze uciniti... Nismo `svi`,`svi`,`svi`, i jos po neki, u mogucnosti da `prenebegnemo` `odavdi`... Mozda neki kolektivni zahtev za emigraciju..? Uzgred, ako su ocevi i majke, babe idede krivi..? Tetke nisu... To sigurno znam. He,he... Od kakve one koristi mogu da budu, i ne slutite...
Očigledno si dobro stojeći kad se ima za gudrovinu,a?
http://www.youtube.com/watch?v=WBmVxATDSJ0 Moje sokoćalo i3 550 Asus P7P55D PRO 2Gb DDR3 (neka na 1066) Asus 8800GTS Čifteković 0,35KW HDD WD crni 1TB, WD zelembać 1TB i WD zelembać 1,5TB
:: Muku mucis sa servic®-ima... Znam kako ti je... A oni `price` puni, para im `hvali`... Jbg :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me! :: ::
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.