Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Isprozivase me sa svih strana :))))
STRANA 1 OD 6  
MACHINE Isprozivase me sa svih strana :)))) 26.04.2010. 23:53 T26351

status: user
broj poruka: 5696
MOLE SE ADMINI DA NE BRISU NITI ZAKLJUCAVAJU TEMU JER ZA TO NEMA RAZLOGA.

`Vako...

Nisam ja neki bre voodoo mag za tehniku pa da me kuju u zvezde, ima mnogo boljih...ali se trudim da pokrijem sve cari zivota :P

Ali `ajde ovako da rascistimo, a pro po teme koja je zakljucana a u kojoj sam pomenut...

Malo sam studirao i psihologiju pa cu se i na to osvrnuti...

Ne vidim svrhu da se na mene bilo ko poziva kada krene svadja i prozivanje iz bilo kog razloga. Sa Baxom nisam bio u nekim odnosima zbog nekih izjava i misljenja, zna i on i Sky i Daum o cemu se radi. Znaci pokacili smo se `verbalno` i mislim da je za to bilo razloga. Kasnije smo to malo ublazili, i u par navrata Bax je bio korektan kada smo par puta razmenili mailove (neka moja privatna pitanja) i kada sam ga pitao nesto u vezi sa softverom. Dakle, pokazao se drugacijim (u + smislu). Vide sam ga ukupno 2x u zivotu na po 15min, poslovno. Ali mi se nikada nismo druzili tj. izlazili, pijancili, `muvali` zenske i slicno sto rade ortaci .)

Sto se Skya tice, sa njim se nisam kacio, u kontaktu smo povremeno preko MSNa kad stignemo. Deluje mi skroz OK lik, ali njega nisam uzivo video...mada smo planirali...

Sa Daumom sam isto kao sa Skyem...preko komunikacije mi svi deluju kao OK momci, s tom razlikom sto sam sa Baxom imao `epizodu`

Ono sto je psiholoski simptomaticno a to je, cini mi se neka sexualna frustracija koja se leci preko foruma...jer vidim da se svi zapale za neke teme kada se pomenu zenske sa AMD , nVidia ili Intel logoom na gacicama ili brusevima...i ispada da su svi svalercine i baje a verujem da predu ko macori kada su pored osobe zenskog pola, bez obzira sto im nije nije `rod ni pomoz Bog` i sto lici na ofucanu metlu baba Stamene :))))

Zdravije je da se potrudite da nabavite neku finu curicu pa energiju usmerite ka tome, bolje je za vas, za forum a i usrecite po jednu devojcicu...nadam se da toliko mozete...

Rezime je sledeci: licno ih poznajem (prijatelj, drug) sa sledecim clanovima:

hogar81, cubaseSX, servispc, murakami

Sa ostalima sam samo poznanik ili mozda za nijansu vise od toga (one koje sam licno upoznao). Postoji jos par osoba sa kojima sam bio u drugacijim odnosima, ali to nije tema za forum...

Nadam se da smo sada razjasnili sve nedoumice :P
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 27.04.2010. 00:06 #208537

status: user
broj poruka: 9122
Ovde se ne zna ko koga zajebava, 3 coveka pricaju 3 price, ko govori istinu nemam pojma i ne zanima me, ako sledeci put hocete nesto da raspravljate, lepo u caffe ili svastaru i kraj price, bice i tamo vidjeno i to dobro :). Ako ne mozete lepo to da resite ovako preko interneta lepo u neki kafic, popijete kaficu raspravite se i kraj price.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
H-nitro badmad 27.04.2010. 00:10 #208540

status: user
broj poruka: 1958
ne znam sta da ti kazem ja ljude ne mogu da znam i ako ih poznajem 5 god ne moze niko, daum i sky su meni likovi, jer daum ima svoje misljenje za sve sto je + a sky prica ono sto zna, sa baxom nikad nisam kroz zajebanciju pricao ALI nije da mi nije pomogao, ali o5 i njega sam provalio pravi se previse ozbiljan a dajem glavu na cepalo da nije tako i voli da ga velicaju

nemojte da izginemo svadjajuci se na ovoj temi, machine nisi ovo trebao da otvoris, jer se debata zavrsila sinoc a machine isto tako si trebao da otvoris ovu temu jer kako god mene ko prokomentarise ili bilo koga to je prohvatljivo jer smo se tako ovde pokazali, a kakv je ko stvarno to niko ne zna jer ja licno ovde nikoga ne poznajem osim mirze koji se retko pojavljuje i mnogo je jak lik, (mirza moram doci da ti vidim bebu da vidim cije crte ima :DD)

anyway sta za koga mislim ima da mu kazem da nek pizdi ja sam ga verbalno tako upoznao....

Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS8



:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
h4v0kk ... 27.04.2010. 00:14 #208543

status: user
broj poruka: 326
Ovaj... Kakve veze imaju ženske sa PCBerzom? (all due respect to Berza)

Bar za mene, ovo je mesto gde mogu da se odmorim od `all things pink` :)

Ne bavite se ribama ovde, da ne bi na kraju i za ovo mesto važilo `što si došla u kafanu, da mi sipaš so na ranu`... :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 27.04.2010. 00:21 #208547

status: user
broj poruka: 9122
Ovaj forum je opusten, nije striktno vezan za IT vec se ponekad pojavi i neka opustena tema, sveobuhvatno lagana atmosfera, svi su ok ljudi, admini ne sankcionisu neke sitne stvari sto je po meni veliki plus, dok ti na onom bench-u, napises nesto, ono se ne slaze sa misljenjem moderatora i on izbrise.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Moram da dodam 27.04.2010. 00:25 #208552

status: user
broj poruka: 5696
da znam licno i VMARCa i skroz je lik na mestu...njega znam odavno ali opet mi nismo drugari...


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 27.04.2010. 00:42 #208556

status: user
broj poruka: 12057

Jedno je mišljenje o nekoj osobi moj Machine, a jedno je kad neko to skuplja da bi to protiv nekoga koristio, misleći da to treba da izblatnjavi nekoga.

Izvini što sam te nazvao drugarom, ali sma smatro da možda i jesmo, bar je tako ličilo posle onih baš ličnih razgovora. Ti si sjajan lik, boli me uvo i za one MSN gluposti itd. Uvek sam te pozdravio kad sam bio kod Nemanje i uvek ću biti rad da porazgovaramo i izmenimo iskustva.

To je jednostavno bolesno. Taj Sky o kome pričaš se u porodicu zaklinjao da nije nikome slao o čemu smo pričali privatno na MSN-u, i šta bi to uošte neko normalan radio. Ali eto neki privatni razgovori o mišljenja u nekima su došla do tebe, DSS-a, PCOpreme i ko zna koga još i zna se tačno kojim putem.

Recimo ti meni kažeš da o XX osobi imaš neko negativno mišljenje na osnovu nekih pisanija ovde i onda ja to lepo arhiviram i kažem Machine zbog toga ovakav ili onakav. Ja nemam reči da tako nešto opišem.

Konflikt sa osobom imam zbog toga kako se ponaša prema drugima, veliča sebe, hrani svoj abnormalni ego, daje nebulozne savete, a pri tome nema neko znanje...poziva se večito na arhitektutu GPU-a na primer a ne bi znao prstom u trnazistor da uperi. Ni na stolu ni nacrtan.

E na to se odgovara ličnim uvredama iz privatnog života koji je OVDE NEBITAN. Ovde je bitno kakav odnos sa forumskom zajednicom imaš, šta kucaš itd. Šta ko radi privatno veze ni sa čime ovde nema. Stvari koje zreloj normalnoj osobi moraju da budu jasne.

Bax ni sa kime ovde ne želi da bude drugar, nikome ne želim da se šlihtam itd. Kucam isključivo iz zadovoljstva u želji da nekome pomognem. A to što to nekome izgleda kao želja za druženjem, želja da pudem najbolji ovakav ili onakav, to je samo njegov problem.

Ako i želim da sa nekim imam kontak, kontaktiraću ga na mail itd. Ovde o tome ne razgovaram. Više puta sam napadan, šta o kome mislim. PA ŠTA ?!?!?!?!

Kome fali drugovi, ko voli da spletkari, šalje privatne poruke unaokolo (dokazano iz više izvora, ne bitno kojih)....njemu nije mesto ovde i neka takve hirove leči na drugim mestima.

Evo vidite kakav je Bax on misli ovo i ono.....majko moja Božija....čime se ljudi bave.
E znaš on ima mejlove sa mojim porukama....ma može da ih okači o banderu, koga normalnog boli uvo za te stvari.

Ovde sam da kucam poruke, eventulano nekom pomognem da reši nešto, možda i meni neko oko nečega pomogne i to je to. E znate, Sky misli o onome ovo i ono....stoli me bojko šta on o kome šta misli......Ako ima nešto neka kaže meni ali SAMO U VEZI ONOGA ŠTO SE TIČE FORUMA. Drugo neću ni da čitam uopšte, a kamoli odgovaram više.

Drago mi je što si postavio temu....bespotrebno si bio uvučen u priču kojoj nije ni mesto na ovom forumu, ali je to drugima neka vrsta zadovokjstva i ono `napad (bilo kakav, samo da je napad) je najbolja odbrana`

Ne interesuje me šta Sky radi kući, šta o kome misli itd....zanima me samo ono što vidim na forumu. Kome ovo nije jasno: https://www.lazalazerevic.rs.





:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Gare87 interesanto 27.04.2010. 00:45 #208558

status: user
broj poruka: 4659
bas me zanima ko ce sta da kaze ovde sve:))
POZ

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Sta je ovde poenta... 27.04.2010. 00:56 #208562

status: user
broj poruka: 5696
ja sam sa najboljim drugom koji bi za mene dao ruku i za koga bih ja dao ruku (cubaseSX) u gimnaziji poceo sa tucom....mene su mnoge osobe kojima sam najvise verovao izneverile i zabile noz u ledja a za koje sam bio spreman da ucinim vise nego sto treba, dok sam ja izneverio samo jednu osobu, nehotice i nesvesno....hocu da kazem da se ovde mozda svadjate bezveze...tako sam i ja na pocetku radio ovde, eto i sa Daumom, pa se ispostavilo da nije los momak...nikad se ne zna, a da bi se u nesto kleo, e za to treba vreme i mnogo kriticnih situacija kada ce se prijatelj zaista pokazati vrednim prijateljem...lako je biti drug kada sve ide glatko, ali treba ostati drug i kada je tesko...eto, ponavljam, u mom zivotu postoji jedna jedina osoba o koju sam se jako ogresio, mozda ovo i cita...a nikada mi nije dala povod za to...pa ako se neko jos prepozna u ovoj prici neka malo porazmisli o svemu...


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Nego... 27.04.2010. 00:57 #208563

status: user
broj poruka: 12057

Nego, ne znate vi šta ja mislim o MilosNBG user-u.....uh pa da znate....lele...znali bi ste kakav sam skot......nadam se da će miloš da ovo pročita i savije se od smeha.






:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Erestun re 27.04.2010. 01:03 #208565

status: user
broj poruka: 1797
Sapunica...
___________________________________________________________
...Away from life, away from light, under your wings...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Kovle Re: Re: 27.04.2010. 01:28 #208567

status: user
broj poruka: 976
NIJE TI DOBAR LINK!!!





___________________________________
https://www.hd-space.org
http://hd-torrents.org/index.php

::
:: Jedno je mišljenje o nekoj osobi moj Machine, a jedno je kad neko to skuplja da bi to protiv nekoga koristio, misleći da to treba da izblatnjavi nekoga
::
:: Izvini što sam te nazvao drugarom, ali sma smatro da možda i jesmo, bar je tako ličilo posle onih baš ličnih razgovora. Ti si sjajan lik, boli me uvo i za one MSN gluposti itd. Uvek sam te pozdravio kad sam bio kod Nemanje i uvek ću biti rad da porazgovaramo i izmenimo iskustva
::
:: To je jednostavno bolesno. Taj Sky o kome pričaš se u porodicu zaklinjao da nije nikome slao o čemu smo pričali privatno na MSN-u, i šta bi to uošte neko normalan radio. Ali eto neki privatni razgovori o mišljenja u nekima su došla do tebe, DSS-a, PCOpreme i ko zna koga još i zna se tačno kojim putem
::
:: Recimo ti meni kažeš da o XX osobi imaš neko negativno mišljenje na osnovu nekih pisanija ovde i onda ja to lepo arhiviram i kažem Machine zbog toga ovakav ili onakav. Ja nemam reči da tako nešto opišem
::
:: Konflikt sa osobom imam zbog toga kako se ponaša prema drugima, veliča sebe, hrani svoj abnormalni ego, daje nebulozne savete, a pri tome nema neko znanje...poziva se večito na arhitektutu GPU-a na primer a ne bi znao prstom u trnazistor da uperi. Ni na stolu ni nacrtan
::
:: E na to se odgovara ličnim uvredama iz privatnog života koji je OVDE NEBITAN. Ovde je bitno kakav odnos sa forumskom zajednicom imaš, šta kucaš itd. Šta ko radi privatno veze ni sa čime ovde nema. Stvari koje zreloj normalnoj osobi moraju da budu jasne
::
:: Bax ni sa kime ovde ne želi da bude drugar, nikome ne želim da se šlihtam itd. Kucam isključivo iz zadovoljstva u želji da nekome pomognem. A to što to nekome izgleda kao želja za druženjem, želja da pudem najbolji ovakav ili onakav, to je samo njegov problem
::
:: Ako i želim da sa nekim imam kontak, kontaktiraću ga na mail itd. Ovde o tome ne razgovaram. Više puta sam napadan, šta o kome mislim. PA ŠTA ?!?!?!?
::
:: Kome fali drugovi, ko voli da spletkari, šalje privatne poruke unaokolo (dokazano iz više izvora, ne bitno kojih)....njemu nije mesto ovde i neka takve hirove leči na drugim mestima
::
:: Evo vidite kakav je Bax on misli ovo i ono.....majko moja Božija....čime se ljudi bave
:: E znaš on ima mejlove sa mojim porukama....ma može da ih okači o banderu, koga normalnog boli uvo za te stvari
::
:: Ovde sam da kucam poruke, eventulano nekom pomognem da reši nešto, možda i meni neko oko nečega pomogne i to je to. E znate, Sky misli o onome ovo i ono....stoli me bojko šta on o kome šta misli......Ako ima nešto neka kaže meni ali SAMO U VEZI ONOGA ŠTO SE TIČE FORUMA. Drugo neću ni da čitam uopšte, a kamoli odgovaram više
::
:: Drago mi je što si postavio temu....bespotrebno si bio uvučen u priču kojoj nije ni mesto na ovom forumu, ali je to drugima neka vrsta zadovokjstva i ono `napad (bilo kakav, samo da je napad) je najbolja odbrana
::
:: Ne interesuje me šta Sky radi kući, šta o kome misli itd....zanima me samo ono što vidim na forumu. Kome ovo nije jasno: https://www.lazalazerevic.rs
::
::
::
::
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC A taman sam `teo da te... 27.04.2010. 01:28 #208568

status: user
broj poruka: 9381
Deco, kada cete da naucite da prihvatete ljude onakvim kakvi jesu, a ne onakvima kakvim bi vi voleli da budu, ili jos gore da se izjasnjavate o njihovoj, vec formiranoj licnosti, za cije menjanje postoje roditelji, zena (ovo zavisi od uzrasta) ili specijalizovane ustanove (ovo poslednje ni malo ne zavisi od uzrasta)
Onima koji nemaju veze sa IT forumima, a ne prate Farmu iz raznoraznih tehnickih ili nemogucnosti prouzrokovanih losim tajmingom, vrlo rado cu preporuciti forum PC Berze, neka vide koliko se srpski omiljeni rijaliti uopste ne razlikuje od srpske svakodnevnice, pa cak ni na jednom forumu gde se okupljaju ljudi malo visih intelektualnih i kulturno moralnih nivoa.

Sram vas bilo!

Bayerische Motoren Werke

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dautovic .... 27.04.2010. 01:34 #208570

status: user
broj poruka: 2855
Koristite li vi neki drugi vid komunikacije izuzev foruma PCBerza?

Skype,msn,Yahoo messinger, mirc....

Pa ljudi resi to vas 3ica koga bre bole uvo za vase svadje...

Au bre ljudi!

P.S. Jedan je DUSAN KECMAN!



Fermi - An EPIC Fail

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe .... 27.04.2010. 01:35 #208571

status: user
broj poruka: 12057

http://img180.imageshack.us/img180/7299/pecurkica.jpg

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Filmovi 27.04.2010. 01:42 #208572

status: user
broj poruka: 5696
U skladu sa `parapsiholoskom` tematikom predlazem svima da odlgedaju sledece filmove, jer malo menjaju pogled na svet i dobro su `stivo` za prevazilazenje nekih mana koje svi nosimo:

Dorian Gray, Fermat`s Room, Phenomena, Illusionist, Prestige


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Kovle Re: Filmovi 27.04.2010. 01:44 #208574

status: user
broj poruka: 976
Illusionist i Prestige sam gledao, iuzetno kvalitetni i poucni filmovi. Bax ne radi ti lnik !!!
___________________________________
https://www.hd-space.org
http://hd-torrents.org/index.php

:: U skladu sa `parapsiholoskom` tematikom predlazem svima da odlgedaju sledece filmove, jer malo menjaju pogled na svet i dobro su `stivo` za prevazilazenje nekih mana koje svi nosimo
::
:: Dorian Gray, Fermat`s Room, Phenomena, Illusionist, Prestig
::
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: Re: Filmovi 27.04.2010. 01:51 #208576

status: user
broj poruka: 12057
Ja probao i sa desktop mašine i sa telefona, link se otvara normalno.

Pecurkica šljaka, a laza je figurativno :-)

:: Illusionist i Prestige sam gledao, iuzetno kvalitetni i poucni filmovi. Bax ne radi ti lnik !!
:: __________________________________
:: https://www.hd-space.org
:: http://hd-torrents.org/index.php
::
:: :: U skladu sa `parapsiholoskom` tematikom predlazem svima da odlgedaju sledece filmove, jer malo menjaju pogled na svet i dobro su `stivo` za prevazilazenje nekih mana koje svi nosimo
:: ::
:: :: Dorian Gray, Fermat`s Room, Phenomena, Illusionist, Prestig
:: ::
:: ::
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Kovle :)) 27.04.2010. 02:00 #208577

status: user
broj poruka: 976
Pecurkica je super, nego laza ne radi, a treba mi, pa ako znas tacnu adresu okaci je
___________________________________
https://www.hd-space.org
http://hd-torrents.org/index.php

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
H-nitro re 27.04.2010. 02:28 #208582

status: user
broj poruka: 1958
haha jebem li ti, sta ce ti laza-link :) uzmi onu tatulu sa gore postavljene slike i eto te tamo negde......

e sad kad ste se lepo ispisali da nam bude jasno da smo vecinski srbi a srbi cim ih je vise od jednog odma se svadjaju kad tad tako je u genima mnogo generacija, i prihvatili vi to ili ne da prelistam predhodne 3 god da vidite koliko je samo svadja bilo na ovom forumu da ne pricam dalje,

ali o5 valja to, bolje se i raspravljati nego da smo mutavi ko retardirana americka nacija

Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS8



:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire ... 27.04.2010. 02:30 #208583

status: user
broj poruka: 18472
@Gile23
Niko ne prica tri price..Malo se udubi u tematiku pa ces shvatiti sta je istina..Doticni user koga necu ni da pominjem je tvrdio kako je drugar sa Milosem MACHINE-om i to ne prvi put vec laze duze vremena sto je sada Machine potvrdio da veze sa tim nema sto sam ja vec odavno rekao..Poenta je manipulacija i LAZ..Uhvacen je u lazi a nije prva.Laze kako otvori usta..Bilo bi me sramota njegove sramote ali neko ko nema obraza,morala i casti nema ni takav izgradjen osecaj!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Machine greska je kao sto rece H-Nitro sto si otvorio temu jer si opet otvorio vrata lazima i manipulaciji,pokusajima da se pripisu licne osobine drugima ali i ovo neko gleda..Niko nece ostati nekaznjen hvala Bogu.Sto cinis drugima i tebe stitgne kad tad..

Pogledajte moji dragi ljudi koliko iz njegovog pisanja samo izlazi velika doza zelje za omalovazavanjem drugih tipa nema pojma i sl a isti me je milion puta pitao za razne stvari,imate na berzi tema koliko hoces..Sta ti je komplex,negde izmedju redova sebe izdize,samo se malo treba potruditi i provalicete mu sablon.

Zamislite ovu tesku nebulozu..Kaze nije bitno koje misljenje imas o coveku privatno vec je bitno kako se ponasas na forumu..E secam se DaSick-a kad rece sledece : `Ono sto mislim to cu javno i da kazem` Svaka cast na tome,i ako me ne gotivi ali je bar iskren i ima ispravan stav!Posteno.
Znaci po gosn nepogresivom caru treba biti dvolican,slihtati se ljudima na forumu a u privatnom zivotu ih ogovarati i pljuvati!?Jel to poenta?SRAMOTA!
Bre ako nekog gotivim i ako smatram da je dobar covek bice za mene DOBAR gde god da smo!Ako neko nije zasluzan da sa njim imam nikakve kontakte necu imati uopste ni an forumu ni u privatnom zivotu!Sredine nema,postoji samo postenje ili da budes DVOLICAN!Ako ti imas lose misljenje o nekom i pricas mu iza ledja ne mozes da budes dobar covek vec moras da budes teska ljiga!

Koprca se ko riba na suvom jer je provaljen i bice sve vise i vise jer komplexe ne moze da suzbije,sami izbijaju..Zalosno je sto se nema morala,casti to ce mu se obiti o glavu kad tad,ne moze vecno da pljuje i sere po ljudima!

@Machine
Znas i sam,pokusavas da ostanes sa svima u dobrim odnosima sto je pohvalno..Ali znas i sam da sa takvim osobama ne mozes da budes prijatelj..To su opasne osobe sa takvim osobinama i u stanju su da ti nabiju noz u ledja sad pa sad kao sto si i sam rekao..Ja sam to vec debelo osetio..
Kazes poznajes psihologiju,veruj mi da ja psihologiju coveka veoma dobro poznajem..Za svakog coveka postoji sablon po kom funkcionise,profil i moze da se provali..Ne moze se pobeci od realnosti i sebe tesiti da je neko ok!
Jebo te ja sam mu jos i oprostio sve ali on je i dalje poceo da pljuje po meni i to iz citsa mira..Covek je iskomplexiran do bola bre bolestan!
Nedavno kad smo se poslednji put culi na msn mi je rekao ovo : `Ljudi misle da ja i ti treba da budemo u zavadi`Sisti mi za druge..Bio ispravan stav..Bez obzira na sve..
Proslo je neko vreme i nisam se sa njim cuo i opet je poceo da sere po forumu i svako ko se i malo dokaze u necem njemu ce smetati jer nece moci da podnese tudj kvalitet,to ga boli..Moze da prica sta hoce i da laze ovaj jadan narod koji delom misli da je ok..Vreme ce pokazati sve..Gluma ne moze da traje vecno!Prica o nesporazumu ne pije vodu jer ako si dobar i posten bices svugde,i u privatnom zivotu i na forumu,na svim poljima..Nema tu nikakvog nesporazuma.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ono sto sam rekao,moju pricu i istinu sam vec napisao i ovde :
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?pg=3&topid=26314&forid=12&katid=2
Ko pre shvati bice po njega bolje..Sto se mene tice,moze da laze sam sebe,da obmanjuje ovaj narod,da blati forum..Mene ne dotice ni najmanje..Prah na podu..Eto koliko mi je bitan..A zelju da mu ispunim necu..Dosao sam pre njega na forum,dao sam ovom forumu vise nego sto ce on ikad,trudio se oko njega do jedne izvesne granice kada vise nije bilo potrebe i danas dan pomazem i necu otici sve dok ja to ne budem hteo a ne kad me on bude naterao..Zamislite tu zlobu koja zeli da nekog otera iz zajednice!Ovde nije bitan forum vec PRINCIP!

@Machine again
Pomenuo si da smo trebali da se vidimo..Tacno.Jesmo..Nikad da se sretnemo jer sam uvek na brzinu kad dodjam u BG..Ali evo spletom okolnosti se organizuje da se okupi drustvo sa pc berze..
imarkovic je jedan od organizatora a drugi sam ja..Za sad imam nekih 10-tak ljudi u vidu inace ko hoce moze da se pridruzi..Ekipa je proverena ,sve su ok likovi,pice se pivo,bice zajebancije,opustena atmosfera..Eto obecavam ti da cemo se skupiti ,javicu ti se i licno kad dodjem prvi put u BG da odemo na to pice vec jednom.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Re: ... 27.04.2010. 03:14 #208588

status: user
broj poruka: 5696
da, imarkovica sam zaboravio...lik je dobar :) i njega sam jednom video i tako se izdopisujemo ponekad na mail i preko facea :P on je na taj nacin upucen u moj `private life` :))))
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Re: ... 27.04.2010. 03:19 #208589

status: user
broj poruka: 18472
Potvrdjujem..imarkovic je kao jedna maca..Nisam skoro sreo lika da je toliko fin i mekan ..Bas je dobrodusan coveculjak..I ja se sa njim cujem povremeno i na MSN i preko gmaila..Uvek je milina pricati sa njim..Inace imali smo jedan i dil..Zajebao me je za sluske a ja mu dao HDD..Slusalice prce ahahahahaa...Salim se,zezao sam ga na ovu foru..Odmah se primio :)
`Ajd kad budes na msn da te nesto priupitam.

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
GTX295 The Best Vantage Score
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png

:: da, imarkovica sam zaboravio...lik je dobar :) i njega sam jednom video i tako se izdopisujemo ponekad na mail i preko facea :P on je na taj nacin upucen u moj `private life` :))))
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Re: Re: Re: ... 27.04.2010. 03:25 #208590

status: user
broj poruka: 5696
Ete me na MSN :P


:: Potvrdjujem..imarkovic je kao jedna maca..Nisam skoro sreo lika da je toliko fin i mekan ..Bas je dobrodusan coveculjak..I ja se sa njim cujem povremeno i na MSN i preko gmaila..Uvek je milina pricati sa njim..Inace imali smo jedan i dil..Zajebao me je za sluske a ja mu dao HDD..Slusalice prce ahahahahaa...Salim se,zezao sam ga na ovu foru..Odmah se primio :
:: `Ajd kad budes na msn da te nesto priupitam
::
:: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
:: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn
::
GTX295 The Best Vantage Score
:: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png
::
:: :: da, imarkovica sam zaboravio...lik je dobar :) i njega sam jednom video i tako se izdopisujemo ponekad na mail i preko facea :P on je na taj nacin upucen u moj `private life` :))))
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ddim Re: Re: ... 27.04.2010. 03:31 #208593

status: user
broj poruka: 214
:: da, imarkovica sam zaboravio...lik je doba




pada shliht na sve strane pa prshti....

a da nisu na tebi machine studirali psihologiju umesto da si ti kao malo studirao...?

iz svih tvojih rasprava i poruka vidim samo bolesnog ego manijaka koji bi nadje nekoga da ga warship-uje... cyber patetika...
nisam se ni trudio da chitam tvoju poruku do kraja, sve su iste... u centru si ti ali `kao` nisi ....mmmm zrachish, smarash, dosadan si i sigurno imash malu pishu ...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
xenox Vidi 27.04.2010. 03:31 #208594

status: user
broj poruka: 1389
Machine... pozdrav - odavno nisam zapazio tvoje postove...


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 6  
Broj postavljenih tema: 60274. Broj poslatih odgovora: 646092.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs